Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-nek nézek ki? Hány kg...

Hány kg-nek nézek ki? Hány kg súlyfelesleg van rajtam? 3 kép linkelve!

Figyelt kérdés

Még mielőtt megnyitnátok a képeket elmondok néhány tudnivalót:

-nem tartom magam sem kövérnek sem soványnak

-nem vagyok önbizalomhiányos, tehát nem azért tettem fel a kérdést, hogy minél több embertől halljam, hogy "szép vagy" stb.

-nem itt akarok bepasizni, mivel már van jelöltem, valaki más

Mondjátok meg légyszi, hogy hány kg felesleg van rajtam, vagy, ha nincs akkor, melyik testrészemet erősítsem, feszesítsem.

Am még egy kérdés: látszik, hogy sportolok?

Amúgy bocsi az érdekes öltözetért, csak felkaptam vmi rongyokat magamra! :)

16/l

1. [link]

2. [link]

3. [link]

És ne vegyétek figyelembe a mindenféle 'pózokat', csak azért álltam be így, hogy jobbán látszódjak!

Köszönöm szépen előre is a SEGÍTŐ, NORMÁLIS, NEM BUNKÓ megjegyzéseket!

2011. aug. 26. 15:34
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
A felsőtestedet kölcsönadhatnád :PPPP Én a helyedben lábra gyúrnék...
2011. aug. 26. 15:37
 2/15 anonim ***** válasza:
29%
Te is pontosan tudod, h nincs rajtad egy gr sem, most miért mutogatod magad?
2011. aug. 26. 15:38
 3/15 anonim ***** válasza:

fura a vadlid es a combod hatulrol, maskuloben jo a tested

15/l

2011. aug. 26. 15:39
 4/15 A kérdező kommentje:
köszi a választ! második válaszoló! látod mindenkinek megoszlik a véleménye, mert vegyük figyelembe az első válaszolót, aki azt ajánlotta, hogy lábra gyúrjak! nem mutogatom magam. amúgy köszönöm a tanácsot, igyekszem lábra tornázni. :DD
2011. aug. 26. 15:41
 5/15 anonim ***** válasza:
a lábad nagyon fura, ilyet még nem is láttam. arra kéne edzeni. amúgy nincs veled semmi gond.
2011. aug. 26. 15:41
 6/15 A kérdező kommentje:
igen, a lábamat tartom én is kicsit 'lazának', de megpróbálok edzeni rá! ajánlotok torna gyakorlatokat? igen a vádlim tényleg érdekes meg vastag, de sajnos örököltem anyukámtól! :)) ha lefogyok 20kg-t, az akkor is olyan marad. de nem szeretnék fogyózni, inkább a torna!! :) de a combomból próbálok egy kicsit lefaragni! köszi a válaszokat!
2011. aug. 26. 15:44
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem olyan 5 kg, amit rövid úton le tudnál dolgozni magadról, ha combra és fenékre dolgozol. Én a biciklizést, úszást, futást, esetleg izomerősítő tornát javaslom. Szerintem fenékre mindenképpen dolgoznod kellene.
2011. aug. 26. 15:47
 8/15 yuda ***** válasza:
9%

Szerintem jól nézel ki-pasi vagyok.

Ha nagyon akarsz, fogyhatsz 3 kilót, de ne vidd túlzásba semmiképpen a sportot, mert izmosabb leszel-inkább lájtosabban-akár gyalogolhatsz is- ez a véleményem.

Inkább egyél több gyümölcsöt, zöldséget és meglátod eredményesebb, mintha kínzod magad. :)

2011. aug. 26. 15:57
 9/15 anonim ***** válasza:
keskeny a vállad fekvőtámaszozz
2011. aug. 26. 16:03
 10/15 anonim ***** válasza:
ahogy jobban nézem tényleg nem sokat tudsz változtatni a lábadon (mármint az alakján) mivel ilyen az adottságod. viszont ha konditerembe mész akkor szépen le tudod szálkásítani. fogynod nem kell.
2011. aug. 26. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!