Kis súlyfelesleg leadásához ötletek, tapasztalatok?
Én együtt érzek mindenkivel aki nagy súlyproblémával küszködik biztos borzasztó lehet,de szerintem nekik könnyebb fogyni..Vagyis az elején amikor ők is közelítenek a célhoz egyre nehezebb. Nos én 3-4kg-ot szeretnék leadni diétán vagyok mozgok és semmi! Mit csináljak?:S
Szívesen olvasnék tapasztalatokat h ki mit csinált kis súlyfeleslegének leadása érdekében és h mennyi idő alatt sikerült köszii.
Vagy felszedsz egy kis izmot és leszálkásítasz, vagy megszorítod a nadrágot és folytatod a diétád. Ha az utóbbit választod akkor ezt olvasd el: [link]
Végezz teljes testes edzést! Sok sikert.
Jojó effekt nem létezik.
Két dolog miatt jöhet vissza fogyókúra után a tömeged:
1. glikogén raktárak feltöltése. Ez általában hamar 2-3 nap alatt teljesen megtörténik, és olyan 2-3kgot jelent. Ez nem zsír, csak az izmok telítődnek tápanyagokkal ami vízmegkötéssel jár.
2. ha a kívánt cél elérése után hátradőlsz és zabálsz és nem mozogsz.
A koplalás után sem törvényszerű a "jojó effektus", de még a legjobb súlyzós edzés mellett és a legjobb diéta mellett is benne van a pakliban, hogy visszahízol.
Tartós fogyás meg nincs, csak akkor ha folytatod a mozgást és utána is rendesen kajálsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!