Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kis súlyfelesleg leadásához...

Kis súlyfelesleg leadásához ötletek, tapasztalatok?

Figyelt kérdés

Én együtt érzek mindenkivel aki nagy súlyproblémával küszködik biztos borzasztó lehet,de szerintem nekik könnyebb fogyni..Vagyis az elején amikor ők is közelítenek a célhoz egyre nehezebb. Nos én 3-4kg-ot szeretnék leadni diétán vagyok mozgok és semmi! Mit csináljak?:S

Szívesen olvasnék tapasztalatokat h ki mit csinált kis súlyfeleslegének leadása érdekében és h mennyi idő alatt sikerült köszii.

2011. aug. 11. 10:22
 1/5 anonim ***** válasza:

Vagy felszedsz egy kis izmot és leszálkásítasz, vagy megszorítod a nadrágot és folytatod a diétád. Ha az utóbbit választod akkor ezt olvasd el: [link]

Végezz teljes testes edzést! Sok sikert.

2011. aug. 11. 10:27
 2/5 anonim ***** válasza:
Ugyanez a bajom nekem is.Csípőről,hasról szeretnék fogyni,de mivel helyi fogyás nincs mindenhonnan megy.A lábaimat sokkal vékonyabbnak érzem,de felül még mindig dagadok,pedig csak pár centiről lenne szó, 168/50 kg ..Egyszerűen hiába diétázom,edzem,semmi...
2011. aug. 11. 12:46
 3/5 A kérdező kommentje:
köszi a linket. érdekes ez a bűnözési nap.. nekem ink a lábaimmal van bajom mert alacsony vagyok 158 cm és mindig olyan kis tömzsinek hat hosszú farmerokban olyan Eva Longoria/Sarah J. Parker vékonyságu lábakat szeretnék de nemjön össze. Nem tudom nem szeretnék kevesebbet enni mert abból már jojó lenne plusz így is nehéz ez a diéta.
2011. aug. 11. 19:28
 4/5 anonim ***** válasza:

Jojó effekt nem létezik.

Két dolog miatt jöhet vissza fogyókúra után a tömeged:

1. glikogén raktárak feltöltése. Ez általában hamar 2-3 nap alatt teljesen megtörténik, és olyan 2-3kgot jelent. Ez nem zsír, csak az izmok telítődnek tápanyagokkal ami vízmegkötéssel jár.

2. ha a kívánt cél elérése után hátradőlsz és zabálsz és nem mozogsz.

A koplalás után sem törvényszerű a "jojó effektus", de még a legjobb súlyzós edzés mellett és a legjobb diéta mellett is benne van a pakliban, hogy visszahízol.

Tartós fogyás meg nincs, csak akkor ha folytatod a mozgást és utána is rendesen kajálsz.

2011. aug. 12. 06:14
 5/5 A kérdező kommentje:
igazad lehet. akkor az élet egy hülye testalakattal vert meg aminek a kordában tartásához lekell mondani a legtöbb finom ételről .
2011. aug. 13. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!