Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hány kg-nek nézek ki? Hány kg...

Hány kg-nek nézek ki? Hány kg súlyfelesleg van rajtam? 3 kép linkelve!

Figyelt kérdés

Még mielőtt megnyitnátok a képeket elmondok néhány tudnivalót:

-nem tartom magam sem kövérnek sem soványnak

-nem vagyok önbizalomhiányos, tehát nem azért tettem fel a kérdést, hogy minél több embertől halljam, hogy "szép vagy" stb.

-nem itt akarok bepasizni, mivel már van jelöltem, valaki más

Mondjátok meg légyszi, hogy hány kg felesleg van rajtam, vagy, ha nincs akkor, melyik testrészemet erősítsem, feszesítsem.

Am még egy kérdés: látszik, hogy sportolok?

Amúgy bocsi az érdekes öltözetért, csak felkaptam vmi rongyokat magamra! :)

16/l

1. [link]

2. [link]

3. [link]

És ne vegyétek figyelembe a mindenféle 'pózokat', csak azért álltam be így, hogy jobbán látszódjak!

Köszönöm szépen előre is a SEGÍTŐ, NORMÁLIS, NEM BUNKÓ megjegyzéseket!

2011. aug. 26. 15:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Én úgy gondolom, hogy nincs rajtad felesleg, csak olyan semmilyen vagy. Szinte minden testrészedet formálni kellene. De nehogy fogyókúrába kezdj... Inkább étkezz rendesen, és sokat sportolj (főleg fuss). Nem lehetetlen... :D 2 év alatt bomba formába hoztam magam ilyen testből, mint a tiéd... Szóval nem vagy se ronda, se dagadt, csak formátlan. SPORT, SPORT, SPORT!!!
2011. aug. 26. 16:09
 12/15 anonim ***** válasza:

nyhajjjjjj....most meg lettél irigyelve, én pont az ellentéted vok :-( vékony lábak, kis segg, széles váll, nagy mell :-( és nincs nőies derékvonalam :-( pedig mindig is nőies kis vállat akartam jó nagy feka seggel :-((

jól nézel ki, örülj magadnak!!

2011. aug. 26. 19:48
 13/15 A kérdező kommentje:
Utolsó! Köszi, meg lettem vígasztalódva! Miéééért? A nagy mell az tök jó, én is olyat szeretnék! Amúgy még simán átlakulhat a tested, ha még nem vagy a fejlődő korod utolsó 3 évében, ami nőknél 23 éves korig tart, fériaknál meg 24-25. Ha pedig vékonynak érzed magad, akkor egyél több kcal számú ételeket! A melled miatt pedig ne aggődj! A nagy melleket bírják a pasik! :D Lábra erősíts, hogy szép izmos legyen. Ha majd kiszélesedik a csipőd, akkor a vállad már nem lesz olyan feltünűen vastag! Hasra, hárta is érdemes tornázni, hogy a gerinferdülést kiküszöböljük, mivel a fiatalok 90%-nak sajnos ez a problémája, de 75%-kuk nem is tud erről!
2011. aug. 26. 21:10
 14/15 A kérdező kommentje:
am köszi a válaszokat, lábra fogok tornáni!
2011. aug. 26. 21:46
 15/15 anonim ***** válasza:
60, 65 max 70
2011. aug. 27. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!