22 éves vagyok, és van egy kis hasam. Szeretném leadni, próbálkoztam már fogyókúrával, felüléssel, de ez nem ment. Max egy oan 2-3 kiló lehet de zavar engem. Mi lenne a megoldás, és kb mennyi idő alatt menne le a felesleg?
Figyelt kérdés
2011. ápr. 24. 19:02
1/10 anonim válasza:
2/10 anonim válasza:
1 válaszadó tanácsa + de ezt kétnaponta és persze kajára figyelni, de nem koplalni!!!!
3/10 anonim válasza:
Egy kis pocakom nekem is van és a derekamon szép is zsírpárnák. A tornától legalább formásabb és feszesebb lesz de nem biztos hogy el is tünteti. Én ha fogyok se onnan szóval nekem is inkább a torna volt a jó már amikor csináltam ( felülés, hasprés( ha jól csinálod nagyon durva:O és én még a hátizom erősítő gyakorlatokat is megemlíteném pl. tőrzs emelés). Ez a majd holnap kezdem ez tetszik:DXD
4/10 anonim válasza:
heti 3*1 óra intenzív sport: aerobik, görkori, bringázás, futás
5/10 yuda válasza:
Sajnos amit leírtak eddig nem működnek, de kezdetben mindenki csodákban akar hinni, pedig az igazság, hogy nem tudod megcélozni csak a hasadat fogyás miatt.
Ha fogyni akarsz, általánosan lehet csak és ez mindenhonnan történik.--és még egy- legutoljára fogsz csak a hasadtól fogyni-sajnos ez van..és eljön az idő, amikor jobb lesz, ha elfogadod inkább, mert könnyen lelki problémákhoz vezet, mint pl.önértékelési zavar, nem mersz majd srandra menni, általános szégyenérzet...gátlások.
6/10 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a hozzászólásokat!!!
Uccsónak üzenem, már megvannak a gátlások, és az önértékelési zavar, ezért akarom ezt leküzdeni.
Az adott tippeket igyexem megfogadni.
2011. ápr. 24. 20:45
7/10 anonim válasza:
utolsó: nagy hülyeség amit írsz!Ha valakiben van kitartás és akarat akkor tud fogyni. Nem "fogyókúrázni" kell, hanem odafigyelni arra mit eszel és többet mozogni! Nekem is ez volt a problémám: hasra híztam a többi testrészem sovány volt. Mit Csináltam: futottam minden második nap 45-60 percet, felülés, fekvőtámasz, hátizom erősítés, kaja kalória számolás, semmi nass, semmi alkohol. Eredmény: 5 hónap alatt a hasam az elképzelésem szerintire fogyott!
8/10 A kérdező kommentje:
5 hónap? :O :O
2011. ápr. 25. 11:09
9/10 anonim válasza:
Igen, 5 hónap. Ez van, ehhez kell kitartás! Nem volt könnyű, de megérte. A hasról a legnehezebb leadni a felesleget, de ide felszedni a legkönnyebb. Furcsa az emberi test. Az arcomon hamarabb látszott a fogyás, mint a hasamon. Aztán jöttek a hülye beszólások, hová fogysz, minek fogysz amikor nem is vagy kövér stb. Na ez a leg fájóbb az egészben, hogy nem támogatást kapsz. Elmondom nekik a valódi okát / mert a hasamon, ide hízok ../ erre jót röhögnek, hogy minek, nincs is hasad. Több ilyen után már nem is mondtam senkinek hogy fogyózok, inkább tagadtam! Szánalmasak!
10/10 A kérdező kommentje:
Ismerős... de azért köszi
2011. ápr. 25. 14:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!