Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy terveztem, hogy 1 hónap...

Úgy terveztem, hogy 1 hónap alatt fogyok 10-12kg-t. Menne?

Figyelt kérdés
Szóval 20 éves nő vagyok..van miből fogynom..30kg felesleg biztos van rajtam..Próbálok ellene tenni de egyszerűen mintha a testem képtelen lenne megérteni, hogy mit szeretnék tőle !! Most azt terveztem, hogy napi maximum 600-800kcal többségben ez is folyadék lenne és mellette 1óra intenzív edzés gyakorlatokkal +20 perc kardió..majd következő héten 30perc kardió és így tovább...konkrétan szinte bármit hajlandó vagyok megtenni azért, hogy lefogyjak! már unom, hogy folyton bujkálnom kell az emberek elől..mert érzem, hogy megvetnek,lenéznek..plusz folyamatosan kapom a beszólásokat gúnyolódást,fintorgást ..nevetéseket a hátam mögül...Próbálkoztam plasztikai sebésznél de a kiszabott ár iszonyú drága ezért egyszer megpróbáltam magamnak levágni a hasam így beszereztem 1 szép heget is ( ebből amúgy semmi komolyabb bajom nem lett) Szóval engem nem érdekel ha egészségtelen mert nekem sovány test kell, hogy szeressenek!!!
2011. máj. 4. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

"Szóval engem nem érdekel ha egészségtelen mert nekem sovány test kell, hogy szeressenek!!!"

Nem akarok itt pszichomókust játszani, de ha azt hiszed, hogy ezen múlik, akkor rajtad a fogyás sem fog segíteni.

2011. máj. 4. 18:26
 2/12 anonim ***** válasza:
nem fog sikerülni. AMugy 20éves nő létedre több eszed is lehetni. Amugy pszichológus, mert aki magát vagdossa, tuti nem komlett.
2011. máj. 4. 18:31
 3/12 A kérdező kommentje:
De így konkrétan ezen múlik hogy szeretnek-e.. sajnos..Soha nem volt senkim és már nagyon rosszul érzem magam emiatt is, tudom ha vékony lennék lenne ez motivál..járok orvoshoz több más okból is,de nem mondhatnám,hogy segítene.
2011. máj. 4. 18:38
 4/12 anonim ***** válasza:

Úristen sztem fordulj orvoshoz már bocsi.. :/

600-800 kcal???és az is folyadék??Na neee...csak elmondanám h állandóan éhes lennél, aztán ugye nem is zsírból fogynál, ergo egyszer majd jól bezabálsz és visszajön minden

de egyébként ez a sok felesleg sem egy pillanat alatt ment rád, szóval..:) így nem lehet fogyni, inkább kérj orvosi segítséget

2011. máj. 4. 18:50
 5/12 anonim ***** válasza:

Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, csak a vékonyakat szeretik. Megtalálja a párját a ducibb is. Sok hímnemű rajong a teltekért. Csak még nem találkoztál velük.

Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne fogyhassál. De lassan, normális ütemben, megfelelő életmóddal, étrenddel kell elérned.

Amúgy mindenkinek meg van a maga ideális testsúlya. Ha te teltebb alkat vagy, sosem leszel nádszál.

2011. máj. 4. 19:04
 6/12 anonim ***** válasza:

hát ez már beteges hogy saját magadnak akarod levágni a hasad...

ha zsírból szeretnél fogyni, koplalás nélkül, akkor válaszd az egészséges utat. 30 kg-t simán le lehet fogyni 6-8 hónap alatt, úgy, hogy SOHA nem jön vissza, és nem éhezteted magad. közben persze tornázol, hogy feszes maradjon a bőröd. akkor így fogsz kinézni: [link] izmosan, elégedetten, fitten.

vagy lefogyhatsz koplalással 3-4 hónap alatt 30 kilót, de zsíros és narancsbőrös maradsz, alig lesz energiád, kihullik a hajad, besárgul a bőröd, elmarad a menzeszed, és a végén ilyen leszel: [link]

na melyik tetszik jobban?

2011. máj. 4. 19:44
 7/12 A kérdező kommentje:
nem tudom amúgy is mozgok van 1 fajta izom mennyiség rajtam..konkrétan nem simán dagadt vagyok hanem elég masszív erős testfelépítésű magas nő, szerintem nem néznék ki úgy mint egy "telesz*rt búvárruha" ha továbbra is mozognék bár többet csak éppen nem ennék.
2011. máj. 4. 20:32
 8/12 anonim ***** válasza:
és szerinted honnan lesz erőd a több mozgáshoz, ha nem eszel? akkor csodálkozz, ha 5 nap múlva a mentő visz el ájultan...
2011. máj. 4. 20:42
 9/12 anonim ***** válasza:

Tudod mit ajánlanék? Dinnye-kúra + soksoksoksoksok sport!

A görögdinnyében épp annyi cukor van amennyi a szervezetnek kell, azaz hízlal!! Ez egy extra fogyókúrás kaja, és még finom is. Persze a rengeteggggg sport is kell ám!!! Lehetőleg gyümölcsök közül kerüld a banánt, mert 30%-a cukor, és nagyon hízlal.

Hajrá, én szurkolok neked, és ne keseredj el! Ilyen butaságok meg hogy késsel próbáld meg levágni a hasad azonnal felejtsd el!! Én 20 kilótól szabadultam meg ezzel a fogyókúrával! Persze ez egy kemény nyár volt:) De megérte!

2011. máj. 4. 21:55
 10/12 anonim ***** válasza:
azaz nem hízlal*
2011. máj. 4. 21:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!