Úgy terveztem, hogy 1 hónap alatt fogyok 10-12kg-t. Menne?
"Szóval engem nem érdekel ha egészségtelen mert nekem sovány test kell, hogy szeressenek!!!"
Nem akarok itt pszichomókust játszani, de ha azt hiszed, hogy ezen múlik, akkor rajtad a fogyás sem fog segíteni.
Úristen sztem fordulj orvoshoz már bocsi.. :/
600-800 kcal???és az is folyadék??Na neee...csak elmondanám h állandóan éhes lennél, aztán ugye nem is zsírból fogynál, ergo egyszer majd jól bezabálsz és visszajön minden
de egyébként ez a sok felesleg sem egy pillanat alatt ment rád, szóval..:) így nem lehet fogyni, inkább kérj orvosi segítséget
Nagyon tévedsz, ha azt hiszed, csak a vékonyakat szeretik. Megtalálja a párját a ducibb is. Sok hímnemű rajong a teltekért. Csak még nem találkoztál velük.
Persze, ez nem azt jelenti, hogy ne fogyhassál. De lassan, normális ütemben, megfelelő életmóddal, étrenddel kell elérned.
Amúgy mindenkinek meg van a maga ideális testsúlya. Ha te teltebb alkat vagy, sosem leszel nádszál.
hát ez már beteges hogy saját magadnak akarod levágni a hasad...
ha zsírból szeretnél fogyni, koplalás nélkül, akkor válaszd az egészséges utat. 30 kg-t simán le lehet fogyni 6-8 hónap alatt, úgy, hogy SOHA nem jön vissza, és nem éhezteted magad. közben persze tornázol, hogy feszes maradjon a bőröd. akkor így fogsz kinézni: [link] izmosan, elégedetten, fitten.
vagy lefogyhatsz koplalással 3-4 hónap alatt 30 kilót, de zsíros és narancsbőrös maradsz, alig lesz energiád, kihullik a hajad, besárgul a bőröd, elmarad a menzeszed, és a végén ilyen leszel: [link]
na melyik tetszik jobban?
Tudod mit ajánlanék? Dinnye-kúra + soksoksoksoksok sport!
A görögdinnyében épp annyi cukor van amennyi a szervezetnek kell, azaz hízlal!! Ez egy extra fogyókúrás kaja, és még finom is. Persze a rengeteggggg sport is kell ám!!! Lehetőleg gyümölcsök közül kerüld a banánt, mert 30%-a cukor, és nagyon hízlal.
Hajrá, én szurkolok neked, és ne keseredj el! Ilyen butaságok meg hogy késsel próbáld meg levágni a hasad azonnal felejtsd el!! Én 20 kilótól szabadultam meg ezzel a fogyókúrával! Persze ez egy kemény nyár volt:) De megérte!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!