Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Úgy terveztem, hogy 1 hónap...

Úgy terveztem, hogy 1 hónap alatt fogyok 10-12kg-t. Menne?

Figyelt kérdés
Szóval 20 éves nő vagyok..van miből fogynom..30kg felesleg biztos van rajtam..Próbálok ellene tenni de egyszerűen mintha a testem képtelen lenne megérteni, hogy mit szeretnék tőle !! Most azt terveztem, hogy napi maximum 600-800kcal többségben ez is folyadék lenne és mellette 1óra intenzív edzés gyakorlatokkal +20 perc kardió..majd következő héten 30perc kardió és így tovább...konkrétan szinte bármit hajlandó vagyok megtenni azért, hogy lefogyjak! már unom, hogy folyton bujkálnom kell az emberek elől..mert érzem, hogy megvetnek,lenéznek..plusz folyamatosan kapom a beszólásokat gúnyolódást,fintorgást ..nevetéseket a hátam mögül...Próbálkoztam plasztikai sebésznél de a kiszabott ár iszonyú drága ezért egyszer megpróbáltam magamnak levágni a hasam így beszereztem 1 szép heget is ( ebből amúgy semmi komolyabb bajom nem lett) Szóval engem nem érdekel ha egészségtelen mert nekem sovány test kell, hogy szeressenek!!!
2011. máj. 4. 18:19
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
hát nagyon remélem, hogy lesz erőm hozzá.A dinnye nem rossz ötlet csak még nem nagyon kapni erre mi felénk pláne :\
2011. máj. 5. 10:19
 12/12 anonim ***** válasza:

mi a nyavalyának teszed fel a kérdést, ha a 10 lehurrogó választ és tanácsot arra, mit kéne csinálod, leszarod, míg az egyetlent, aki buzdít a hülyeségedre, megfogadod, és csak csinálod, ahogy eltervezted?

megspórolhattál volna egy kört magadnak azzal, hogy ide írsz, és azt kérdezed, jó-e így, majd nagy ívben teszel rá, hogy nem jó...

2011. máj. 5. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!