Ha elkezdek napi fél órát futni esténként, mennyi idő alatt látszik meg az alakomon?
Figyelt kérdés
Csípőről, combról, fenékről szeretnék leadni, nem vagyok túlsúlyos, csak ezek a testrészeim vastagok és nagyok. Két hét múlva már fog átszani valami?2011. jún. 11. 22:34
11/17 anonim válasza:
én napi 40-50 percet futok vagyis kocogok olyan 5-6 km-et 3hete kb. külsőre nem változtam szerintem inkább csak fittebb vagyok. jobb a tgartásom ilyesmi
12/17 anonim válasza:
Két hét után még vastagabb lesz a lábad, mert az izmok indulnak növekedésnek. Így inkább ne fuss! A futástól 3-4 hónap múlva lesz látható eredmény!
Erről a nyárról lekéstél, idén már nem leszel dögös!
De ha folytatod, akkor a köv. nyárra jól nézel ki, ez még 12 hónap!
13/17 anonim válasza:
Ennyi buta hozzászólást már régen hallottam!
Ha valaki minden nap legalább 30-45 percet fut és az életmódján is változtat, akkor egyértelmű, hogy pár hét alatt látványos lesz a véltozás!
Aki meg azt írta, hogy "idén nyáron nem leszel dögös" Nah neki csak gratulálni tudok, így elvenni valakinek a kedvét,pfff szánalmas!
Neked pedig kérdező csak annyit, hogy mozogj és változtass az értendeden és ne add fel egy hét után!
14/17 anonim válasza:
Szerintem én kb. ugyan ezt írtam, csak én az mellett vagyok, hogy fusson, mert minden mozgás fogyaszt! És ezt mindenki tudja, hogy legalább 30-40 percnek kell lenni! Aki nem ért hozzá az szerintem inkább Te lehetsz!
15/17 anonim válasza:
Én másfél hete kezdtem futni minden este, fél órát, és 6után nem eszek. És már látom az eredményt.
16/17 anonim válasza:
Én 2 hete kezdtem el futni, egyenlőre csak 20 percet bírok. Próbáltam már növelni az időt, de kidőltem. :) Bár én elég rossz kondiban is vagyok, évek óta a sétán kívül mást nem csináltam.. És a sétát is csak a munkahelyem miatt. :) Szóval majd idővel tudom emelni én is az időt és a távot. Amúgy nekem ezalatt a 2 hét alatt nem lett szembetűnő változásom. Picit mintha feszesebb lenne a combom ,de lehet, hogy csak képzelem. :)
17/17 anonim válasza:
Azt tudni kell hogy a mozgás nem árthat. Én hetente ötször megyek edzeni nem sokat csak 1-2 kilometert de amikor egy kicsi ideig abba hagytam látszódott hogy felszedtem jo pár kilot és mikor ujra volt idöm és megint elkeztem ennyit mozogni sokkal jobb lett a közérzetem. És leadtam a feszkót is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!