Fogyott már vki úgy, hogy esténként egy egész citrom levét kifacsarva vízzel megitta? Én ismerek vkit, akinek bevált, de van még olyan, akinek bevált a módszer?
Anyukám minden nap iszik ilyet, nem a fogyás, hanem a c vitamin miatt, de egy dekát nem fogyott tőle.
Akkor fogysz, ha kalóriadeficited van. Ettől nem lesz.
Hát biztos nem megy kárba a sok C-vitamin :)
De remélem nem csak haladzsa, hogy fogyni lehet tőle... :)
Viszont hallottam már olyanról, hogy valaki úgy fogyott le, hogy egészségesen táplálkozott (nem koplalt meg semmi, csak rendesen evett húst, gyümölcsöt zöldséget!), és mozgott melette!
Tudom, szörnyen hangzik, meg minden, de képzeld, a lány utána nem csak, hogy jobban nézett ki, de még egészségesebb is lett! Meg izmosabb, meg jobb hangulatú. Meg állítólag nem is koplalt, sőt, emberhez méltó mennyiségű és minőségű kaját juttatott be a szervezetébe, és mégis fogyott! Bár azért ezt már én sem hittem el, elvégre, anélkül, hogy hetekig szenvedne, hogy lehet fogyni...(</irónia>
Én rendesen étkezem, nem koplalok, de esténként megiszok egy egész citromot kifacsarva vízzel.
És mozgok is mellette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!