A kalóriakorlátozásos módszer bevált valakinek?
Napi 1200-1500kcalt eszem. Arra figyelek, hogy a vacsi már ne legyen szénhidrátban gazdag, viszont a reggeli az igen! Pl: zabkása, műzli tejjel(nem a curkos változata)abonett felvágottal stb. Ebédre ami itthon van, ha tészta, akkor megszívtam, mert az nagyon kalóriadús. Ilyenkor összeütök magamnak valamit (sült paprika tojással, rántotta, tükörtojás...) vagy eszem egy halkonzervet stb..
Mozgom heti 5x-6x, van, mikor erősítek Rékára (20p) ez általában a kevesebb, mert utána 2napig izomlázam szokott lenni:) A többi napokon 40-60p aerob mozgás->taposás, Leslie Sansone mérföldes videói, esetleg Norbi kickbox-aerobzóna.
Ezzel heti fél-1kilónak le kéne mennie, de most stagnálok... Szerintem szedhettem fel egy kis izmot, mert a ruháim jobban állnak rajtam, de a kiló nem megy lejjebb:SPedig van rajtam még egy tizes.
Ha ésszel csinálják, működik.
Az 1000 kalória ész nélkül van. Most kell neked mondjuk 2000 kalória (számold ki pontosan). Ha kevesebbet eszel, mondjuk 1800-at, szépen le tudsz fogyni, és tartani tudod az eredményt. Ha türelmetlen vagy és drasztikus éhezésbe (1000 kalória) kezdesz, lehet, hogy lefogysz, viszont megemeled a kalóriát 1300-ra (ami szintén éhezés), és egyből elkezdesz hízni, de bazi gyorsan. Remélem, éreted a lényeget.
És az se mindegy, hogy napi X kalórát miből nyered. Ha zöldségekből, gyümölcsökből, fehérjéből és teljes értékű gabonából, akkor fogysz. Ha csokiból, cukorból és fehérkenyérből lekvárral, akkor nem, ráadásul még beteg is leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!