Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akiknek szép, vékony, nőies...

Akiknek szép, vékony, nőies lábuk van, ők hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Annyira irigylem az olyan nőket,akiknek szép,vékony,de formás,nőies lábuk van.Én bármit is csinálok,soha nem lesz olyan.Ha nem sportolok,de odafigyelek a táplálkozásra,semmi nem látszik meg.Ha sportolok,mellé odafigyelek a táplálkozásra,akkor idáig azt értem el,hogy izmosabb lett,olyan férfias,tehát vastag,és nem vékonyabb,nőiesebb.Mit csinálok rosszul?????

Mostanában megint híztam,most 65 kg vagyok a 160 cm-hez,10 kg-ot akarok fogyni,a héten már többször is voltam futni,de attól félek,hogy ha lefogyok is,nem lesz szép lábam,hanem megmarad ilyen tömzsi fatuskónak:(

2011. jún. 11. 21:48
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Nekem alapból nagyon vékony és viszonylag hosszú lábaim vannak. (Sajnos a többi testrészemmel nem vagyok ilyen szerencsés) 2 évig futottam versenyszerűen (plusz lovagoltam mellette) és már kb a harmadik hónaptól formásodott is a lábam. Én azt mondom a mozgás tette még szebbé. Most hogy már nem élek aktív életet a lábamon is meglátszik.. Vékonynak vékony de már nem olyan szép formás.. Tehát igenis kell hozzá a mozgás szerintem, hogy igazán szép legyen..
2011. jún. 12. 03:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!