Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak azt lehet szeretni, aki...

Csak azt lehet szeretni, aki úgy néz ki mint egy szép vékony címlaplány?

Figyelt kérdés
67 kg vagyok, bár magas is, volna mit leadnom. Engem annyira nem is zavar, de folyton bántanak a súlyom miatt. anyám és mamám szerint is fogynom kéne meg mozognom (mozgok is heti 3-4 alkalommal másfél órát, igyexem odafigyelni az étrendemre is, csak egészséges kajákat eszem bár ezt néha nehéz betartani mert szüleim nem annyira figyelnek h egészséges kaját csináljanak így magamnak állítom össze a menüt,sok vizet iszom...) mindig úgy belelkesülök amikor belevágok a diétába de folyton lehúzzák a kedvem azzal h megjegyzéseket tesznek mindenre...de még a hajamra meg az öltözködésemre is...az is fáj ahogy rám néznek az emberek...nem is járkálok már sehova, amit meg apám hány folyton a szememre....sokszor már enni sincs kedvem...meg semmihez....pattanásos is vagyok mert folyton stresszelem magam h megfeleljek nekik....már nagyon elegem van mindenből. minden nap baszogatnak és rohadtul fáj :(
2011. jún. 22. 20:17
 1/10 anonim ***** válasza:
szerintem fel a fejjel, nem csak őket lehet szeretni! 67kgmal meg nem lehetsz nagyon kövér! lehet más mélyebb dolgok m iatt bántanak csak igy egyszerűbb! a lényeg hogy az ember hogy viseli a testét! bármilyen is az.
2011. jún. 22. 20:26
 2/10 anonim ***** válasza:

Nem le kellene húznia a lelkesedésedet,hanem épp feltuningolni azzal,hogy már csak azért is megmutatod nekik.

Egyébként valami eléggé sántit ,szerintem az étkezésed nem jó,le tudnád irni egy napi kajádat pl? Nekem sikerült lefogynom,egészségesen,nem koplalással ezért tudnék neked segiteni.

2011. jún. 22. 20:26
 3/10 anonim válasza:
A szüleid dolga nem az lenne, hogy "lehúzzák" a gyereküket, hanem az, hogy építsék. Bármilyen kifogásuk is van pl. az öltözékeddel, vagy a súlyoddal kapcsolatban, azt lehet úgy is közölni, hogy ne fájjon, inkább kedvet csináljon ahhoz, hogy változtass. Sajnos ilyen családból kerülnek ki olyan sérült emberek, akik később a nagybetűs életben nem mernek érvényesülni önbizalomhiányuk miatt...
2011. jún. 22. 20:31
 4/10 A kérdező kommentje:

ma ezt ettem:

reggeli: natúr joghurt áfonyával

tízórai ebéd: 1 szelet rozskenyér körözöttel (zsírszegény túró+lilahagyma) ebédre ugyanezt

uzsonna: 1 szelet rozskenyér, fél paprika, fél paradicsom

vacsora: 1 natúr joghurt, 1 főtt tojás fehérje és hozzá paprika meg uborka

csak az a baj h mikor rossz kedvem lesz mert lehúznak akk este is eszem rozskenyeret pedig nem szabadna, meg nagyon ritkán kb 2-3 hetente sütit :((

2011. jún. 22. 20:32
 5/10 anonim ***** válasza:
egyébként vérmérséklet dolga mert amikor nekem mondták a szüleim hogy le kéne fogyjak 5 kilót majd hozzátették hogy vagy 15-t akkor annyira felb@sztam magam hogy 3 hónap alatt megvolt.
2011. jún. 22. 20:36
 6/10 A kérdező kommentje:
lehet velem van a baj, de engem nem tuningol ha folyton kritizálnak.ellenkezőleg. biztos rosszul viselem a kritikát :(
2011. jún. 22. 20:42
 7/10 anonim válasza:
A stressz hízlal.
2011. jún. 22. 20:58
 8/10 anonim ***** válasza:

egy naturjoghurt meg áfonya az nem étkezés..

bodybuilder.hun számolj kcalt,cht,fehérjét,vannak mintaétrendek is. Ha komolyan gondolod.Ha nem,akkor teljesen mindegy,irhat bárki bérmit,.

2011. jún. 22. 21:18
 9/10 anonim ***** válasza:

Engem a stressz kimondottan fogyaszt... elfogyaszt. :(

Amúgy meg a kajád nagyon ratyi, három szelet kenyér nem megfelelő. Pl. ma semmi főttet nem ettél. :(

2011. jún. 22. 21:31
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is így vagyok vele:( ha kirtizálnak elemgy a kedvem az élettől is
2011. jún. 22. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!