Csak azt lehet szeretni, aki úgy néz ki mint egy szép vékony címlaplány?
Nem le kellene húznia a lelkesedésedet,hanem épp feltuningolni azzal,hogy már csak azért is megmutatod nekik.
Egyébként valami eléggé sántit ,szerintem az étkezésed nem jó,le tudnád irni egy napi kajádat pl? Nekem sikerült lefogynom,egészségesen,nem koplalással ezért tudnék neked segiteni.
ma ezt ettem:
reggeli: natúr joghurt áfonyával
tízórai ebéd: 1 szelet rozskenyér körözöttel (zsírszegény túró+lilahagyma) ebédre ugyanezt
uzsonna: 1 szelet rozskenyér, fél paprika, fél paradicsom
vacsora: 1 natúr joghurt, 1 főtt tojás fehérje és hozzá paprika meg uborka
csak az a baj h mikor rossz kedvem lesz mert lehúznak akk este is eszem rozskenyeret pedig nem szabadna, meg nagyon ritkán kb 2-3 hetente sütit :((
egy naturjoghurt meg áfonya az nem étkezés..
bodybuilder.hun számolj kcalt,cht,fehérjét,vannak mintaétrendek is. Ha komolyan gondolod.Ha nem,akkor teljesen mindegy,irhat bárki bérmit,.
Engem a stressz kimondottan fogyaszt... elfogyaszt. :(
Amúgy meg a kajád nagyon ratyi, három szelet kenyér nem megfelelő. Pl. ma semmi főttet nem ettél. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!