Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akiknek szép, vékony, nőies...

Akiknek szép, vékony, nőies lábuk van, ők hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Annyira irigylem az olyan nőket,akiknek szép,vékony,de formás,nőies lábuk van.Én bármit is csinálok,soha nem lesz olyan.Ha nem sportolok,de odafigyelek a táplálkozásra,semmi nem látszik meg.Ha sportolok,mellé odafigyelek a táplálkozásra,akkor idáig azt értem el,hogy izmosabb lett,olyan férfias,tehát vastag,és nem vékonyabb,nőiesebb.Mit csinálok rosszul?????

Mostanában megint híztam,most 65 kg vagyok a 160 cm-hez,10 kg-ot akarok fogyni,a héten már többször is voltam futni,de attól félek,hogy ha lefogyok is,nem lesz szép lábam,hanem megmarad ilyen tömzsi fatuskónak:(

2011. jún. 11. 21:48
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Választ sajnos nem tudok rá, de szerintem nagyrészt alkati dolog. Én ha vékony vagyok (fenn kilóg a bordám), a combom arányaiban akkor is vastag marad. Ez van:S
2011. jún. 11. 21:51
 2/21 anonim ***** válasza:
77%
Hát sztem azok a nők akikre te gondolsz minimum 170 centisek:P vagy én nemtom:D de minél magasabb vki annál hosszabb szebb formásabb és nőiesebb a lába:) de aztán nembiztos:D
2011. jún. 11. 21:52
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Genetikai adottság.
2011. jún. 11. 21:54
 4/21 anonim ***** válasza:

Igen,lehet alkati dolog is,de nem feltétlenül,mert ugye jócskán van rajtad.

A 160/65 simán ideális férfi adat.

Nézd meg a térd ízületet és ha akkora,olyan vastag,mint Bionszéjé,akkor soha nem lesz vékony lábad.

De először hozz össze egy ideális,egészséges testzsír%ot és utána agyalhatsz ilyesmin.Elhízva,vaskosan,magas testzsírral úgyis mindegy.

2011. jún. 11. 21:57
 5/21 A kérdező kommentje:

:)

amúgy annyira orbitálisan nem vagyok elhízva,senki nem mondaná meg,hogy 65 kg vagyok,akiktől eddig kérdeztem,mindenki max.60 kg-ot mondott.A hasam teljesen lapos,a csípőcsontom picit ki is áll,de a combjaim,meg a fenekem aránytalanul nagy.Igen,sajnos olyasmi lábaim vannak mint Beyoncénak,szóval nem vékonyak.De ha lefogyok x kg-t,és sokat futok,az segíthet rajta vmennyit?

2011. jún. 11. 22:01
 6/21 anonim ***** válasza:
pl ha ehelyett a 10 perc helyett amit itt eltoltottel, kimentel volna futni, maris leadtal volna kb 150 kaloriat.
2011. jún. 11. 22:04
 7/21 A kérdező kommentje:
Este futottam 40 percet:))
2011. jún. 11. 22:15
 8/21 anonim ***** válasza:
kép nincs? nem tudom elképzelni nektek milyen a szép nőies láb:P
2011. jún. 11. 22:25
 9/21 A kérdező kommentje:

mondjuk ilyenek:

[link]

2011. jún. 11. 22:34
 10/21 anonim ***** válasza:
?????? ezzel semmi gond nincs more:D
2011. jún. 11. 22:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!