Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Akiknek szép, vékony, nőies...

Akiknek szép, vékony, nőies lábuk van, ők hogy csinálják?

Figyelt kérdés

Annyira irigylem az olyan nőket,akiknek szép,vékony,de formás,nőies lábuk van.Én bármit is csinálok,soha nem lesz olyan.Ha nem sportolok,de odafigyelek a táplálkozásra,semmi nem látszik meg.Ha sportolok,mellé odafigyelek a táplálkozásra,akkor idáig azt értem el,hogy izmosabb lett,olyan férfias,tehát vastag,és nem vékonyabb,nőiesebb.Mit csinálok rosszul?????

Mostanában megint híztam,most 65 kg vagyok a 160 cm-hez,10 kg-ot akarok fogyni,a héten már többször is voltam futni,de attól félek,hogy ha lefogyok is,nem lesz szép lábam,hanem megmarad ilyen tömzsi fatuskónak:(

2011. jún. 11. 21:48
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Szerintem is genetika. Nekem a sportolástól (ami igazából bármi lehet: futás, kardio, pilates, biciklizés, úszás) csak izmosodik a lábam, tényleg izmos, csak nem nőies. Ami azért bosszantó, mert pl anyukámnak, aki sosem sportolt semmit így direktbe, csodaszép vékony vádlija és combja van. Pedig ma- holnap 54 éves. Én apám biciklis lábait örököltem :D
2011. jún. 11. 22:53
 12/21 anonim ***** válasza:
hát ez csak simán vékony nem? Vagyis nekem is ilyesmi, de nem sportolok, csak vékony vagyok...
2011. jún. 11. 22:53
 13/21 anonim ***** válasza:
ha 15 kilót leadnál biztos sokkal jobb lenne. amúgy rendes sport mellett rengeteget javul a helyzet. bár rajtam nincs felesleg de kb másfél hónapja elkezdtem heti 5 alkalommal aerobikozni és nagyon szépre formálta a lábam.
2011. jún. 11. 22:55
 14/21 anonim ***** válasza:
Ilyen az alkatunk és figyelünk a kajára, és időnként sportolunk.
2011. jún. 11. 22:59
 15/21 anonim ***** válasza:

En normalisan etkezem, rendszeresen sportolok (alakformalas) es magas vagyok (kozel 180 cm). Az utobbinak nem tudom mennyi koze van hozza, az elobbi kettonek mindenkeppen.

Teljesen meg vagyok elegedve a labaimmal, aranyos, nem csak husika, van rajta izom is, de nem tul vastag, de vegkepp nem pipaszar. Formas a combom es a vadlim is.

Szoval az elso ket dolgot mindenkeppen ajanlom. De osszessegeben joval vekonyabb is vagyok, mint most te. Nyilvan ez is szamit, mertha mondjuk 75 kg lennek, akkor vastagabb lenne a labam a torna es az etelminoseg ellenere is.

2011. jún. 11. 23:07
 16/21 anonim ***** válasza:

Inkább olyan sztárt keress példaként aki veled egy magas.

J Alba 168/52-54.

2011. jún. 11. 23:51
 17/21 anonim ***** válasza:

Áhhh, ez adottság, ez van. :(

Én mindig dagadtnak képzelem magam a lábaim miatt. :-) Pedig nem vagyok az. Jó lenne a combiból a cicibe irányítani egy kis anyagot. :-))

Ha sportolok nekem is csak izmosodik. Egyszer lett vékonyabb, nagyon depis időszakomban amikor enni alig ettem és épp nem sportoltam. De aztán újra rohangásztam és megizmosodott. Aztán nem, de ettem rendesen, és igazából csak annak örülök, hogy nem vagyok túl hízékony fajta.

Jó öltözékkel tompítható a vastagság.

Bár nyáron meg hülyét kapok, mert nekem még fehér érzékeny bőröm is van és szeret sebes lenni. :-(

2011. jún. 11. 23:57
 18/21 anonim ***** válasza:
Én 165/55 vagyok, és vékony, nőies lábam van. Szerintem ez elsősorban a csontozattal függ össze, ha valakinek vastag a bokája, eleve tömzsibb a lába, ez ellen meg nem tudsz tenni semmit. Inkább fogadd el magad olyannak, amilyen vagy!
2011. jún. 11. 23:58
 19/21 anonim ***** válasza:

A válasz írója 72%-ban hasznos válaszokat ad.

A válasz megírásának időpontja: tegnap 22:44

azok nem az ő "patái" :) csak olyat akar

amúgy tudom a megoldást: hosszú nadrág :) ez gonosz volt

amúgy tökmind1..

2011. jún. 12. 00:06
 20/21 anonim ***** válasza:
A linkelt kep sem olyan idealis. Terdei vastagok, ha elorol, es nem felrefordulva lenne fenykepezve, nem lenne olyan nagy szam. Altalaban aki felulrol vekony, vekony derek, kis mell, vastagabb labakkal bir. A felul telt nok, az alma forma, azok akiknek vekonyabb, formasabb a labaik, meg idosebb korban is.
2011. jún. 12. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!