Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet addig 50-60 kg-ot...

Sikerülhet addig 50-60 kg-ot fogynom? Az életem a tét!

Figyelt kérdés

1,5 év múlva töltöm a 30. életévemet. Szeretnék addig lefogyni, amennyit csak lehet. Lehetséges? Hogyan? Adjatok tanácsokat, tippeket légyszi!

Előre is köszönöm!

120 kg-os nő

2011. jún. 4. 20:11
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:
HAHÓ! na mi a helyzet? miért nem hallunk felőled?
2011. jún. 17. 23:43
 42/54 anonim ***** válasza:
Igen, engem is érdekelne, mi újság:) (én vagyok aki megválaszolta a kérdéseket).Én is most fogyózom, bár nekem kb. csak(max)tíz kilót kell leadnom.
2011. jún. 19. 11:44
 43/54 anonim ***** válasza:
Kedves Kérdező, ez a nagy hallgatás remélem nem annak a jele, hogy feladtad az egészet, mielőtt igazán belekezdtél volna
2011. jún. 19. 16:35
 44/54 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem arról van szó, hogy amennyi időt eddig itt volt, most azt is mozgással tölti, ezért nem válaszol. Nagyon helyesen teszi!

Kérdező, adjon erőt, hogy beruháztál az életmódváltásra, már tettél valamit az egészséged érdekében, gyalogoltál, stb., mindezt ne hagyd kárba veszni! Puszilunk és kitartás! :)

2011. jún. 19. 16:38
 45/54 A kérdező kommentje:

Helló! Itt vagyok! :-)

Vidéken voltam a szüleimnél, ott pedig nincs Net. :-)

Köszönöm, hogy érdeklődtök felőlem, jól esik.

Folytatom az életmódváltásomat... Sokat sétálok, és kerékpározom. Érzem is a combomban, izomlázam van rendesen.

Tanácsotokra, nem méregetem magam. Majd később. :-)

Igazából sokkal jobban érzem már így is magam. Több az energiám, felszabadultabb vagyok. Másodikra feljövet sem kell már megállnom. :-)Pedig nem fogytam 10-20 kilókat.

És ha mozgok, nem elfáradok, hanem feltöltődöm. És egyre többet kívánok mozogni. :-) Élvezem!

Sokat jelent, hogy mellettem vagytok. A blog-íráson még dolgozom. :-)

2011. jún. 21. 17:43
 46/54 anonim ***** válasza:

Nah örülök hogy még itt vagy! Kezdtem aggódni miattad! :D

Látod, elkezdeni mindig nehéz, de a sporttól mindig jobban lesz az ember, és nem csak az aki 'gebe'.

Csináld így tovább, és le azokat a kilókat! :-)

2011. jún. 21. 19:11
 47/54 anonim ***** válasza:
Szia!Én is örülök, hogy itt vagy újra:) Most jutott az eszembe, hogy szerintem nem ártana teljes vérképet csinálni, pajzsmirigyet megnézni,koleszterint,vérnyomás,vércukor(stb),hogy kiderüljön, hogy a szíved bírja-e a terhelést. És utána szerintem azért kérdd ki az eredmény alapján a háziorvos véleményét is, mert ő meg tudná mondani, milyen testmozgást ajánl, meg hasonlók.Mert ekkora súlyból nem lehet egyszerre leadni, fokozatosan kell szoktatni a szervezetet a fogyáshoz, nem szabad mindjárt megterhelő fizikai munkát végezni, mert az egészséged bánhatja.
2011. jún. 21. 22:29
 48/54 anonim ***** válasza:
Na, mi újság?:)
2011. júl. 6. 09:45
 49/54 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Itt vagyok, folytatom az életmódváltást! :-)

Sétálok, és vettem egy ellipszis trénert. Az megfelelő mozgás lehet az esetemben?

Még nem mértem magam, de a ruháimon érzem, hogy fogytam... :-)

És ez nagyon jó!

Most nagyon szeretem a dinnyéket. Sárgát ehetek?

2011. júl. 8. 15:50
 50/54 anonim ***** válasza:

Nemtudom mi az az ellipszis tréner, de biztos jó, szerintem bármilyen mozgás jó, lényeg, hogy mozogj :)

Persze, lehet enni dinnyét, sőt, kell is a gyümölcs a szervezetnek, és különben is, a dinnyének vagy 90%-a csak víz:)

2011. júl. 11. 10:18
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!