Szerintetek sikerülhet fogynom 3hét alatt (iskolaidőig) napi 2km-s futással?
Figyelt kérdés
nem is igazán kilóra szeretnék fogyni inkább csak a belső combomon lévő lógó bőrt szeretném feszesíteni, meg a csipőmön is van egy ki husi azt szeretném levinni.:)2010. júl. 29. 14:39
1/4 anonim válasza:
3 hét alatt talán egy ici-pici változás már látható lesz, és sokkal jobban fogod érezni magad a bőrödben a sportnak köszönhetően, de ennyi idő nem elég arra, hogy a hosszú hónapok, vagy akár évek alatt kialakult zsírt eltüntesd. 2 km meg elég kevés. Nekem az gyalog megvan 20 perc alatt...
2/4 A kérdező kommentje:
igazság szerint annyira nem vagyok kövér sőt.mondják hogy jó alakom van csak az a ond hoy vastag a lábam, a lógó bőr miatt, igy aránytalan vagyok.Azt sem mondanám hogy hájas vagyok mert az azért tulzás csak szeretnék kicsit jobban kinézni:)160cm/45kg/13 lány vagyok
2010. júl. 29. 14:47
3/4 anonim válasza:
nem, de lógni fognak a melleid.
a siker titka az, ha minden pillanatodban akarod: úgy eszel, nem ülsz a szgép előtt, hanem mondjuk lenyírod a füvet vagy elviszed a kutyát sétálni, játszol vele. 2km futás az 10-15 perc a napodból, ami jó szokássá válhat, de irtózatosan kevés a jó alakhoz. hanyattfekve felemelt egyenes lábakkal terpesz+összezárás fejleszti a belső comb izmait. ha túl könnyű, rakhatsz a bokáidra súlyzót.
4/4 A kérdező kommentje:
köszönöm a tanácsot:)
azt kifelejtettem hogy ujabban elkezdtem rubint réka tornáit naponta kétszer csinálom ezeket: http://www.youtube.com/watch?v=UIjy-yKIPtg
http://www.youtube.com/watch?v=c54Yfxi5FV4&feature=related
meg guggolásokat és felüléseket.
2010. júl. 29. 15:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!