Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet addig 50-60 kg-ot...

Sikerülhet addig 50-60 kg-ot fogynom? Az életem a tét!

Figyelt kérdés

1,5 év múlva töltöm a 30. életévemet. Szeretnék addig lefogyni, amennyit csak lehet. Lehetséges? Hogyan? Adjatok tanácsokat, tippeket légyszi!

Előre is köszönöm!

120 kg-os nő

2011. jún. 4. 20:11
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
A blogot nagyon jó ötletnek tartom. Jó olvasni,hogy ilyen lelkes vagy! Ha a blogolás mellett döntesz, kérlek linkelj. : )
2011. jún. 8. 20:06
 22/54 anonim ***** válasza:

[link]

[link]

Olvasd el ezt a két cikket,szerintem érdemes:)

2011. jún. 8. 22:35
 23/54 anonim ***** válasza:

zöld teát érdemes inni? imádom a teákat, még ilyenkor is, langyosan és hidegen is. -->Szerintem lehet simán, mert a zöld tea segíti a méregtelenítést,és gyorsítja az anyagcserét.

-milyen a szűztea kapszula? tapasztalatok? --> még nem hallottam róla.

-az baj lehet hosszú távon, ha kevesebb kalóriát viszek be, mint amennyi minimálisan szükséges lenne számomra? de ezt nem tudatosan, hanem mert így alakul néha. --> fontos, ha valaki fogyózik, a rendszeresség.Írd össze,mit eszel egy nap, és igyekezz ügyelni arra,hogy tartsd a napi kalóriamennyiséget,amit természetesen egy idő után le lehet csökkenteni, de fontos a fokozatosság,mivel hozzá kell szoknia a szervezetednek!Nem szabad egyik napról a másikra drasztikusan változtatni!

-gyümölcsöket lehet enni ilyenkor? --> Persze,kell is enni,és zöldségeket is

-úgy gondoltam néha eszek majd Norbi-s rudit, pudingot, esetleg somlóit. ezek beleférnek? 1-es kódú mind. :-) --> Háát,nemtudom, ezekben elég sok a kalória, de max.heti egyszer még talán belefér, de ne vidd túlzásba!

Remélem,tudtam segíteni:)

2011. jún. 8. 22:47
 24/54 anonim ***** válasza:

Személyi edző kell neked, és betartott étrend.

Elviekben lehetséges, de lehet utána hasplasztikára lesz szükséged, sőt, 100%, mert a bőröd lógni fog.

2011. jún. 8. 22:48
 25/54 anonim ***** válasza:

Látom azért elszántság van (remélem nem ideiglenes). Viszont én is azt javaslom, hogy keress fel egy szakembert és együtt állítsatok össze egy étrend+mozgás kombót. Ez azért elég nagy súly, hogy egyedül birkózz meg vele. Sok sikert és kitartás hozzá!

A zöld teát pedig nyugodtan idd, én is reggel-este iszok egy bögrével már lassan fél éve és érzem, hogy használ. Sokkal energikusabb vagyok tőle és azóta fogytam is (bár mozgok és edzek is mellette). Plusz én imádom az ízét is, főleg egy kis házi mézzel megbolondítva. :)

2011. jún. 9. 09:52
 26/54 anonim ***** válasza:

annyit írtam már neked, és épp gondoltam, hogy a teákat kihagytam :) a zöld tea nagyon jó, plusz naturlandos salaktalanító. ezek nem csodaszerek, de gyorsítják az anyagcserét. plusz a salaktalanító sok méreganyagot kihajt belőled, így könnyebben beindul a fogyás. ezt kúraszerűen kell inni, de rajta van a dobozon.

a szűztea hatásmechanizmusa annyi, hogy jó kis hasmenést csinál. hagyd a franba.

norbis cuccok: az egy dolog, hogy 1-es kódúak, és elvileg bármikor ehetők, hát én végignéztem, és egyáltalán nem olyan alacsony kalóriatartalmúak, bár gondolom az átlagnál alacsonabb. persze én elhiszem, hogy édesség nélkül nem lehet kibírni, szerintem nyugodtan egyél néha, csak ne hagyd éjszakára :)

mondták többen a szakembert. nem rossz ötlet, mert tényleg van miből leadnod, de a személyi edző meg ilyesmi nem mindenki számára megfizethető... de ha bemész az illetékes kórházba, ott biztos van dietetikus.

én mondtam a blogot, ha esetleg belejezdesz, tényleg linkelj.

tetszik a lelkesedésed, és szorítok neked! :)

2011. jún. 9. 14:15
 27/54 anonim ***** válasza:

ha meg nagyon vágysz az édességre jó a reszelt alma fahéjjal és egy kis folyékony édeítővel, és nagyon imádom.

ha viszont tényleg csokit akarsz: lehet kapni azokat a pici csokikat, kockánként, és ezt tudod szabályozni, mert csak kettőt veszel, és csak annyit eszel meg. (tilos visszamenni a boltba :D)

kicsit veszélyesebb a diabetikus csoki. én mostanában olyat veszek, sokkal kevesebb benne a kalóia meg a szénhidrát mint a normálisban. viszont ugye veszélyes, mert egy egész tába van belőle otthon, kell ám akaraterő, hogy ne zabáljam be az egészet :D

na mára ennyi. írj, hogy mi van! :)

2011. jún. 9. 14:21
 28/54 anonim ***** válasza:

Sok sikert a fogyáshoz! Egy kis motiváció, lehet nézegetni a képeket:

[link]

Nekik már sikerült. Van, hogy évek kellettek hozzá, de kitartással, diétával, mozgással, sporttal el lehet érni a célt.

2011. jún. 9. 16:02
 29/54 anonim ***** válasza:
Szerintem alapból úgy a legjobb csinálni a fogyókúrát, ha nem fogyókúraként éled meg, hanem simán életmódváltásnak, egészséges étkezésnek. Így tényleg nem görcsöl az ember hogy úristen most sokat ettem meg minden :D Ha pedig kiesnél egy kicsit a motivációból, csak gondolj bele, hogy 1-2 év, de tényleg nem több, és milyen jól fogsz kinézni! És még csak 30 leszel, szóval nem is vagy/leszel öreg! Akkor aztán marha jól fogod magad érezni :-) Úgyhogy kitartás!!
2011. jún. 9. 18:02
 30/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek a tanácsokat és a biztatást. Nagyon sokat segítenek a szavaitok. Most is könny szökött a szemembe...

Olyan jó érezni, hogy mellettem vagytok.

Az az igazság, hogy az egész életemet, ugy ahogy van rendbe kellene hoznom... Ugy ahogy van!

És ez a lelki betegségem, gyengeségem, szeretet hiányom vezetett ehhez a + 60 kg-hoz is.

Tehát nagyon nagy szükségem lenne sikerélményekre, ha másban nem, hát abban, hogy bebizonyítom -legfőbbképpen magamnak-, hogy igenis le tudok fogyni! Ez számomra nagyon sokat jelentene!

Igazából így belegondolva, minden problémám a túlsúlyomhoz vezethető vissza...

Köszi mindenkinek!

2011. jún. 9. 18:57
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!