Sikerülhet addig 50-60 kg-ot fogynom? Az életem a tét!
1,5 év múlva töltöm a 30. életévemet. Szeretnék addig lefogyni, amennyit csak lehet. Lehetséges? Hogyan? Adjatok tanácsokat, tippeket légyszi!
Előre is köszönöm!
120 kg-os nő
Végigolvastam,amiket írtál,légy hihetetlenül büszke magadra,mert belefogtál és komoly akaraterőd van a dologhoz. Már így is bőven különb vagy azoknál, akik csak rimánkodnak,hogy így sz*r az élet,úgy sz*r az élet,le kéne fogyni,de majd holnap...te megcsináltad..rászántad magad és felkészültél. Minden elismerésem a tiéd,hogy felismerted,hogy csak te változtathatsz az életeden. Többen ajánlották a dietetikust a legközelebbi kórházban/rendelőintézetben. Én is ezt ajánlom,csak ellenőrzés képpen,mert ő hihetetlen jó tanácsokat és tippeket tud adni épp arra a stádiumra,amekkora vagy. Ha már beleszoktál a fogyiba és kezd monoton lenni -mert valószínűleg ilyen rész is lesz- akkor érdemes feldobni azzal,hogy rászánsz egy negyed órát és beszélgetsz vele. Addig is, mi ittvagyunk, nekünk beszámolhatsz mindenről:)
Kitartást neked a továbbiakban is és jó sok -kilót:) puszi
Van valaki a környzetedben, aki támogat ebben? vagy csak ránk számíthatsz? ezt egyedül nehéz végigcsinálni, és nagyon hosszú folyamat lesz, nem fogunk ide írni minden nap. ezért is ajánlom a blogolást, emg vanna ilyen fogyifórumok, meg netes közösségek, ahol biztatják egymást az emberek.
Ugye ma is normálisan ettél, és voltál mozogni?! és nem csak a gép előtt ülsz könnyes szemmel?! attól nem fogsz lefogyni. :)
Köszönöm szépen!
Tegnap is sétáltam, kb. 1 órát. És ma is azért kelltem hamarabb, mert már 40 percet sétáltam. :-)
Nem ülök állandóan a gép előt, csak esténként kicsit. És ma reggel, mert utalnom kellett.
Utána néztem a blog-írásnak. És igen, jó ötlet. :-)
Van, aki támogasson, a család és a párom. Mindenben segítenek! :-)
Egy hete változtattam életmódot! És 40 dkg-ot híztam azóta!
Miért??? :-(
Víz? Vagy elkezdtél mozogni, és az izomsejtjeid tápanyagot kezdtek el felvenni.
Soha nem a leadott kiló számít, hanem a testzsír%-od, annak kell csökkennie.
Szerintem még ne állj mérlegre, főleg ne úgy hogy csak 1 hete kezdted! 1 hét alatt nem fogsz látni változást, ekkora túlsúllyal meg főleg! Majd 1-2 hónap múlva állj mérlegre, vagy mikor egy picit látod hogy változott valami, mert különben se le fog lombozni és talán el is veszi a kedved az egésztől. Velem is ez volt :(
Az a 40 dkg meg semmi! Hidd el az nem látszik meg rajtad, akkor se látszana ha 50 kg-os lennél. Ne add fel!
Én írtam még korábban, hogy ne méregesd magad állandóan, mert nincs értelme. Ezért nincs. A testzsír%-od zémít, ahogy írták. Gyógyszertárakban szokott lenni olyan gép, ami tudja mérni. Ott méresd magad.
Meg, egy hét, ekkora túlsúlynál semmi. Majd 2 hónap múlva már látni fogod, hogy igenis megéri.
Gyerünk, folytatsd, fel ne add!
A blogot továbbra is várom! :)
A blogot én is várom!
Butaság mérni magad. Egy hete kezdtem el futni, még csak 3x voltam, de érzem a nagyon pici változást, ami önbizalmat ad, még akkor is, ha a súlyom stagnál vagy nő.
ne a kilókat nézd, hanem hogy kényelmesebben beleférsz-e a ruháidba! sokkal többet számít.
a mérleg néha csalóka, pláne a piros napok előtt, amikor felfújódsz a víztől, amit a szervezeted raktároz olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!