Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Sikerülhet addig 50-60 kg-ot...

Sikerülhet addig 50-60 kg-ot fogynom? Az életem a tét!

Figyelt kérdés

1,5 év múlva töltöm a 30. életévemet. Szeretnék addig lefogyni, amennyit csak lehet. Lehetséges? Hogyan? Adjatok tanácsokat, tippeket légyszi!

Előre is köszönöm!

120 kg-os nő

2011. jún. 4. 20:11
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Igen, sok értékes tanácsot kaptam. Köszi! :-)
2011. jún. 5. 14:26
 12/54 anonim ***** válasza:
100%

Na még annyi, hogy ezt az egész diéta-dolgot ne kényszerkényt éld meg, és ne akaj egyik napról a másikra csak salátán élni. Szépen fokozatosan átállni egészséges étrendre, a neten keress reepteket, kismillió van, ami ilyen esetben tökéletes, és még finom is. Az édességet sem kell teljesen mellőznöd, csak keveset és ritkán. Sokkal jobb, ha néha eszel egy pcit, mint ha azt mondod, h többé soha, aztán két hét múlva felzabálsz egy édegsségboltot. Olyat egyél, ami finom is, mert hosszú távon úgyse fogod bírni ha koplalsz, vagy csak párolt zöldségen élsz, ráadásul a kedved is elmegy tőle.

Én egy hete kezdtem el nyári formába hozni magam (értsd: még több sport, kajára még jobban odafigyelni, télen egy kicsit eltunyultam), és már látszik is. :)

3 éve elég dundi voltam, aztán lefogytam, és nagyjából tartom a súlyom 3-4 kiló mozog, de ennyi telik tőlem. :)

2011. jún. 5. 14:35
 13/54 anonim ***** válasza:
Na? Hogy telt a napod? Mit ettél, mozogni voltál? Vagy csak írogatunk itt neked feleslegesen? :)
2011. jún. 5. 20:39
 14/54 anonim ***** válasza:
Teljesen megértem mit érzel, ugyanis fél éve én is erről a súlyról indultam most vagyok 94. Teljes életmódváltás, hagyd el a cukrot, lisztet és mozogj, én ajánlom Norbi Ducitréning dvd-jét, nagyon hatásos, és ekkora felesleggel sem megterhelő. Ha gondolod írhatsz privit is, tudok recepteket is küldeni:-)
2011. jún. 6. 13:18
 15/54 A kérdező kommentje:

Nemrég értem haza. Még tegnap elmentem a Tescoba és bevásároltam. Vettem: csirkemellfilét, csirkemell sonkát, natur zsírszegény joghurtot, sajtokat, és - túrót, mustárt (cukor nélküli, vaj helyett), zöldségeket(paradicsom, uborka, jégsaláta, burgonya, cukkini), epret, teljeskiörlésű kenyeret, Norbi-s hamlettet, abonettet, cukor nélküli müzliszeletet, teljeskiörlésű durum tésztát, barnarízst, ásványvízet, cukormentes savanyúságot

Huu... Kb. ennyi jut most eszembe.:-)

Mai menűm:

fél 7 körül: cukor nélküli cerbona

fél 10 körül: 4 szelet vékony teljeskiörlésü kenyér szendvicsnek (mustár, csirkemellsonka, light mozzarella, jégsaláta, paradicsom)

12 körül: hagymás-petrezselymes újburgonya sült csirkemell csíkokkal, grill fűszerezéssel, cékla saláta.

fél 3 körül: 5 sz. abonett, kígyóubi,

6 körül: zsírszegény túrót édesítővel és eperrel.

Most itt tartok. :-)

Ittam ma : 1,5 l szénsavmentes ásványvízet, 1,5 l gyümölcsteát édesítővel.

Mozgás: hazafelé egy megállóval hamarabb szálltam le a buszról, ez olyan fél óra séta volt. Kicsit megáztam, de nem számít.

Megvettem a duci tréning összest dvd-n. Ennek még nem mertem neki állni. :-)

És kinéztem egy jó sportcipőt a Hervisben.

Tehát nagyon elszánt vagyok, hála Nektek.

Köszönöm!!!

Ui.: Bocsi a kissé hosszadalmas beszámolóért.

Véleményeket várok! Mint változtassak még?

2011. jún. 6. 18:18
 16/54 anonim ***** válasza:
Szerintem okés, látod, már most jobban érzed magad nem? Legalábbis írás alapján úgy tűnik. Remélem jó hosszú távra is hasonló lesz :)
2011. jún. 6. 19:18
 17/54 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy, csak így tovább!
2011. jún. 6. 22:02
 18/54 anonim ***** válasza:
100%

király! :D most, hogy itt a nyár, szerintem érdemes lenne mindig egy megállót lesétálni. akárhova mész. persze, időbe kerül, de jót fog tenni. és mint tudjuk, mindenkinek arra van ideje, amit fontosnak tart :D

ismerek egy lányt, aki kicsit husi volt. megválogatta a kaját, és minden este sétált kb 2-3km-t. most olyan bombanő, hogy minden pasi megfordul utána! :D

neked is menni fog!

2011. jún. 7. 00:14
 19/54 anonim ***** válasza:

ÜGYES!!!

a menüdön lehetne 1-2 dolgot változtatni, de kezdetnek jó :) most csináld így (bár lehet, hogy ezért lehurrogna valami szakértő :) ) fontosak a kis lépések, az étkezésben való váltásban is.

de ugye azért nem tocsogó zsírban sütötted ki a csirkét? :) ehetsz grillezve is az finom is, és nagyon laktat. (én most spec a tonhalkonzervre vagyok rákattanva. persze szigorúan saját lében! a növényi olajos stb. kész zsírbomba!)

és jó hogy leírtad, írd cak le máskor is, sőt szerintem még blogot is vezethetsz, szoktak mások is ilyenkor. még ha nem is olvassa el senki :D neked mindenképp jó, tapasztalatok összefoglalására is.

A séta jó, majd növeld az időt, de tényleg nézz jó cipőt, az mindenkinek kell, "nagyobbaknak" főleg. :)

A ducitornával is óvatosan, bár gondolom nem őrült ugrálós. :)

Ja, azt még nem írták, de ne szerintem ne méregesd magad állandóan, nincs semmi értelme. Hetente 1X elég szerintem. :)

És azt se felejtd el, hogy nem fog egyik napról a másikra beiindulni a fogyásod, aztán majd elején elég sok le fog menni elég gyorsan (amíg van miből), de ezd majd lelassul (amikor kevesebből kell lefogyni, az sokkal nehezebb :))

Bocs, h hosszú és totál összeszedetlen, de hajnali 3 van. :)

A lényeg: MINDENT BELE! Ha elkezdted, csináld! Fel ne add!

2011. jún. 7. 03:04
 20/54 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek! Nagyon sokat segítettetek! És remélem fogtok is még! :-)

Jól érzem magam, igen. Nem szenvedek, élvezem az egészet. :-)

Nem is gondolok arra, hogy fogyókúrázom, mert nem így élem meg. És ez tök jó, mert nem görcsölök semmin.

A húsit tefal serpenyőben sütöttem, picike olajban. A "maradékon" pedig a főtt újburgonyát átforgattam hagymán és fűszereztem.

Először sétálni fogok, minél többet. És ahogy javul a kondícióm, esetleg le megy pár kg, úgy majd elkezdek tornázni.

Most készül a vacsim: csirkemellfilé elősütve, pici jénaiba tettem, rá karfiolt, tettem rá fűszeres natur zsírszegény joghurtot és 2 sz. light mozzarellát. Nagyon jól néz ki. :-)

Lenne pár kérdésem:

-zöld teát érdemes inni? imádom a teákat, még ilyenkor is, langyosan és hidegen is.

-milyen a szűztea kapszula? tapasztalatok?

-az baj lehet hosszú távon, ha kevesebb kalóriát viszek be, mint amennyi minimálisan szükséges lenne számomra? de ezt nem tudatosan, hanem mert így alakul néha.

-gyümölcsöket lehet enni ilyenkor?

-úgy gondoltam néha eszek majd Norbi-s rudit, pudingot, esetleg somlóit. ezek beleférnek? 1-es kódú mind. :-)

Olyan jó, hogy megoszthatom a gondolataimat Veletek! :-)

2011. jún. 7. 17:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!