Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Jo volt a tegnapi etrendem?

Jo volt a tegnapi etrendem?

Figyelt kérdés
2011. máj. 24. 13:25
 1/4 anonim ***** válasza:
biztos...
2011. máj. 24. 13:26
Hasznos számodra ez a válasz?
 2/4 A kérdező kommentje:
Reggeli:egy kave,1 pohar frissen facsart grapefuit,ebed: 1 szelet marhahus olivaolajban sutve naturan,paradicsom uborka hagyma,uzsi:1 szelet toast 2 kiskanal kaviarral,vacsora:egy kismeretu hal (olaj nelkul a sutoben zacskoban) es 3 sargarepa naturan es 2 kismeretu fott krumpli.
2011. máj. 24. 13:28
 3/4 anonim ***** válasza:
A reggeli lehetne jobb is, kéne valami szilárd kaja. Amúgy nem rossz, ha mozogsz is mellette. Szerintem.
2011. máj. 24. 13:37
Hasznos számodra ez a válasz?
 4/4 anonim ***** válasza:
63%

Szerintem ez jobb lenne:


A tuti fogyókúra

HÉTFŐ: Reggeli: Alma.

Ebéd: Tejfölös paprikáscsirke illatának

mély beszippantása, az asztalon

hagyott morzsák, savanyúsággal.

Vacsora: 2 dl aludttej savója, néhány

cukrászsütemény receptjének lemásolása.

KEDD

Reggeli: Sárgarépa saját zsírjában,

rágógumi.

Ebéd: Hatalmas tál töltöttkáposzta és a

hozzávaló friss kenyér megtekintése, az edények elmosogatása.

Vacsora: A szabad szemmel is jól

látható darabka sovány sajt reszelt

káposztatorzsával megszórva.

SZERDA

Reggeli: 5-6 teljes jógalégzés, félbevágott főtt tojás sárgájának a fele, de abból amennyi belefér.

Ebéd: Bécsi szelet és sült krumpli

készítésekor lejátszódó fizikai és

kémiai folyamatok elemzése céklával.

Nagy tál túróslepény lefényképezése.

Vacsora: A képek előhívása, savanyú uborka, hashajtó.

CSÜTÖRTÖK

Reggeli: 1 db fürjtojásból készült

rántotta, utána kifli, gyulai kolbász és

vaj segítségével tízórai készítése a

gyerekeknek. Ebéd: Húsleves és rakottkrumpli

alkatrészeinek beszerzése a közeli

ABC-ből. Madártej elhelyezése a hűtőszekrényben. Vágott vegyes savanyúság.

Vacsora: Ecetes hagyma citrommal.

PÉNTEK

Reggeli: Főtt kolbász, mustár, tea, citrom, zsemle ízléses, már-már

esztétikai élményt nyújtó elhelyezése

az asztalon, mire a többiek

felébrednek, frissen mosott

káposztalével, kekszreszelék.

Ebéd: Gőzölgő bableves, csülökpörkölt, uborkasaláta

lerajzolása, kiszínezése. 1 szelet

kétszersült harmadszor is átsütve,

nagy pohár Igmándi.

Vacsora: Hasított karalábé, dúsan

díszített sárgarépaszeletekkel. Lefekvés előtt füldugó a korgó gyomor neszeiben kiküszöbölése.

SZOMBAT

Reggeli: Joghurtba mártott

almaszeletek, limonádé szaharinnal,

nyomelemekkel ízesítve.

Ebéd: "Halászlé, túróscsusza, sütemény" címmel frappáns

epigramma megalkotása, egy teljes

kockasajt parádi vízzel.

Vacsora: Paradicsombelsőség, kamillatea, egy teljes rúd ropi.

VASÁRNAP

Reggeli: Fagylalttölcsér, nagy adag

friss levegő, sűrű szitán áttört kefír. Ebéd: Ricinusleves, csontlében abált

torma citromhéjszeletekkel,

süteménymaradványok levakarása a

tepsiről. Vacsora: Amit a kanári meghagyott.

2011. máj. 24. 14:28
Hasznos számodra ez a válasz?

Kapcsolódó kérdések:




Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!