Fogyókúrázom! Jó volt a tegnapi étrendem?
7 óra körül ettem! 1 natúr 0,1 %-os joghurtot pici zabpehellyel, fahéjjal.
10 óra körül! 2 szelet teljes kiörlésű kenyeret, pici light vajjal, 2 szelet csirkemellsonkával, 2 szelet light mozzarellával (ez meleg szendvics volt.) Ettem hozzá paradicsomot, kígyóuborkát.
13 óra körül! pörkölt: csirkemellfilé, cukkini, kaliforniai paprika, teljeskiörlésű durum tésztával összekeverve, fűszeresen. Édesítőszeres savanyúságot ettem hozzá.
15 óra körül! Norbi-s vaniliás pudingot
18 óra körül! zöldsaláta: zacsis saláta, paradicsom, paprika, kígyóubi, light mozzarella, 2 szelet csirkemellsonka light sajtkrémmel töltve amibe tettem újhagymát. Pici 0,1 %-os natur joghurttal meglocsolva.
Kb. ilyen egy napi étkezésem.
Reggel még szoktam enni: szendvicset csirkemell sonkával, sok-sok zöldséggel, vagy tojást, tejet...
Ebédre sovány húst, halat sok zöldséggel, salátával, vagy néha barnarízst...
Vacsira: sovány húst, salit, zsírszegény túrót édesítőszerrel néha pár kocka ananásszal...
Sokat iszom: zöldteát, ásványvízet.
Naponta sétálok 1,5-2 órát. Heti 3-4 alkalommal itthon tornázok, (norbi ducitréning).
Jelentős túlsúlyom van. Igy sikerülhet fogynom? Min változtassak még?
Előre is köszönöm a segítséget, tanácsokat!
(Bocsi a kissé hosszadalmas leírásért!:-) )
Na látod, így kell ezt csinálni! :)
Ügyes vagy, fogyni fogsz, és látod nem kell sanyargatni magad! Én csak pár kg-t dobtam le ezzel a módszerrel, nekem nem megy a koplalás meg az alig eszem, meg felesleges is, mert utána az visszajön, ha az ember abbahagyja a fogyókúrát.
Jól csinálod, és igen fogsz fogyni ezzel, nekem is így ment.
Köszönöm a válaszokat!
Szoktam enni gyümölcsöt is, általában zöldalmát. De mást is ami éppen akciós. Mert most nagyon drága minden gyümölcs. :-(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!