Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Most akkor ez nagyon para már?

Most akkor ez nagyon para már?

Figyelt kérdés

Reggelente futok/kocogok 1 órát minimum, vagy ameddig bírom, ameddig az izületeim bírják. Eddig éhgyomorral futottam reggelente, de most egy kicsit elengedtem magam úgy, hogy reggel szoktam enni szénhidrátot előtte. Ez alatt szoktam érteni, hogy inkább az élvezhetőbb kaját eszek (ami ugye futás után már tilos és nem is szoktam enni ilyet). Ma reggel például megettem futás előtt 200 g sajtos tallért. Tudom, sok. Mamám sütötte. Mondjuk kukoricalisztből készült, tehát nincs benne glutén.

Ez mennyire gáz a fogyásnál. Itt most nem azt akarom mondani, hogy minden reggel megjátszom ezt, hanem csak most volt egy ilyen alkalom, meg tegnap is volt ilyen más dologgal (de az konkrét esemény, ünnep miatt volt).

Viszont utána keményen dolgozok sport közben. Tegnap 1 órát futottam reggel és 20 percet este.

Ma, most megyek kocogni 1 órát, de ha birom akkor többet is.

A nap további részében csak répát (magában, főve) és joghurtot, ajvárt, paradicsomot fogok enni. (tudom, kellene hús is meg ilyesmi, de az most sajnos nincs itthon, csak répa...)

Gáz nagyon? Túl sok ez a kcal?

2011. máj. 24. 08:13
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Igen para,mert feleslegesen bünteted magad.

Ezzel amit elérhetsz az-az izomtérfogat csökkenés-formátlanság,telesz@rt zokni test,feszesség elvesztése stb-

Fehérjék nélkül nem fogsz eredményt elérni.

Ha ahhoz van erőd,hogy éhgyomorra kocogj,akkor egy normális étrend összeállításához vajon miért nincs?

2011. máj. 24. 12:06
 12/15 A kérdező kommentje:
Gyerekek! Most nem a leb..szra vagyok kíváncsi, hanem egyszerűen csak véleményt akartam kérni. A többi napon normálisan táplálkozom. Ez a nap lett csak ennyire el..szrva. Szóval engem csak ez érdekelt, hogy kcal-ban mennyire sok ez illetve káros.
2011. máj. 24. 14:25
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem sok, sőt kevés, egy naptól amúgy sem hízol meg.
2011. máj. 24. 14:28
 14/15 anonim ***** válasza:

"egyszerűen csak véleményt akartam kérni. "

Akkor nem tudom, mi bajod, hiszen mindenki leírta a sajátját. Ráadásul egyöntetűen egyet állít mind.

2011. máj. 24. 15:06
 15/15 anonim ***** válasza:

1. neked a normális étkezés egyelő a vegetálással

2. nagyon káros kcalban, mert még így is kevés.

3. ez a véleményem, nem pedig az, hogy sok, és nem fogom csak azért azt írni, mert azt szeretnéd hallani

2011. máj. 24. 15:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!