Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez a betermelés para nagyon ma?

Ez a betermelés para nagyon ma?

Figyelt kérdés

Utálom az ilyen jellegű kérdéseket, de most csak azért is én is felteszek egyet.

Ma ezt csináltam: 1 óra kocogás.

Ettem: reggel: 1 joghurt, 90 g túró, du: 2 alma, 1 nagy fasírt.

Erre volt ma csak időm. Most meg házibuliba megyek és borozni fogunk...enni ott nem fogok, mivel nem lesz kaja :D

Gáz, mi?

2011. ápr. 15. 15:49
 1/7 anonim ***** válasza:
72%
ostobaságot kérdezel. csoda,hogy ennyi "ételtől" még életben vagy.ez nem betermelés,ez kb semmi. ez addig elég nekem pl,aki alig vagyok 50 kiló,hogy kb két étkezés között ne éhezzek annyira... ilyen baromságot... egyébként meg ki a fszt érdekel,hogy ma házibuliba mész?senkit.
2011. ápr. 15. 15:58
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Hát, én mindenképp ennék valami normálisat, mielőtt este elkezdek borozgatni... hacsak nem akarod hamar ájultra inni magad :) Egyél egy kicsit többet, arra mindig tudni kell időt szakítani!!!
2011. ápr. 15. 15:59
 3/7 A kérdező kommentje:

Első! Hogy te milyen paraszt vagy! Nem semmi a hangnemed. Ha gondolkoznál egy kicsit, akkor nem a házibuli a lényeg, hanem az, hogy borozni fogok. S csak emiatt írtam le.

Természetesen, ha csak annyit írnék, hogy este inni fogok bort, akkor meg tuti hogy ezen fognak rugózni, hogy miért iszom, biztos alkesz vagyok, biztos magamban iszom...stb. stb.

2011. ápr. 15. 16:02
 4/7 A kérdező kommentje:
Második! Köszi a választ, igazad van. Viszont tényleg nem volt időm zabálni ... :D No meg most pízem se vót. :D Nem is baj, majd holnap. :D Nem fogom kiütni magam. Kábé 2 pohárral iszom és elég is lesz. Höhhh...nekem meg főleg! :DD
2011. ápr. 15. 16:04
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőnek igaza van!!!
2011. ápr. 15. 16:04
 6/7 anonim ***** válasza:
Valami kis szénhidrátot egyél buli előtt, hogy szívja a szeszt :D nem vicces üres gyomorból semmit hányni. Jó bulizást!
2011. ápr. 15. 16:30
 7/7 Gyakor ***** válasza:

jaa most ez nem poén akar lenni??

Na akkor van még mit tanulnod

2011. ápr. 15. 20:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!