Most akkor ez nagyon para már?
Reggelente futok/kocogok 1 órát minimum, vagy ameddig bírom, ameddig az izületeim bírják. Eddig éhgyomorral futottam reggelente, de most egy kicsit elengedtem magam úgy, hogy reggel szoktam enni szénhidrátot előtte. Ez alatt szoktam érteni, hogy inkább az élvezhetőbb kaját eszek (ami ugye futás után már tilos és nem is szoktam enni ilyet). Ma reggel például megettem futás előtt 200 g sajtos tallért. Tudom, sok. Mamám sütötte. Mondjuk kukoricalisztből készült, tehát nincs benne glutén.
Ez mennyire gáz a fogyásnál. Itt most nem azt akarom mondani, hogy minden reggel megjátszom ezt, hanem csak most volt egy ilyen alkalom, meg tegnap is volt ilyen más dologgal (de az konkrét esemény, ünnep miatt volt).
Viszont utána keményen dolgozok sport közben. Tegnap 1 órát futottam reggel és 20 percet este.
Ma, most megyek kocogni 1 órát, de ha birom akkor többet is.
A nap további részében csak répát (magában, főve) és joghurtot, ajvárt, paradicsomot fogok enni. (tudom, kellene hús is meg ilyesmi, de az most sajnos nincs itthon, csak répa...)
Gáz nagyon? Túl sok ez a kcal?
Szerintem kb 100 g tallérban 600 kcal lehet...
100 g natúr joghurt: 55 kcal
100 g répa: 42 kcal
megnéztem: 100g-ban 400 kcal, 25g zsír, 39g ch. tehát az össz étkezésed nem fogja meghaladni az 1000 kcalt. ha neked ez bűnözős nap, akkor hogy vagy életben ennyi koplalás után??? pláne, hogy még le is mozogsz 3-400 kcalt...
egyetértek: úr ég -.-"
Magyarítok: vagy szemetet ezsel (tallér), de abból bezabálsz, aztán pedig rohansz elégetni, vagy nem ezsel semmit, de azt is elégeted.
Ez így sz@r, vagy a gyomrod fog kilyukadni, vagy a futástól fogsz megszakadni (üres béllel, üres, erőtlen, legyengített, éhező szervezettel nem tanácsos futkározni).
Para? Az a para, hogy egyesek micsoda elmefacsarodott módon látják a fogyókúrákat, az egészséges táplálkozást, és (talán) a saját testüket. Ez a para.
Nem a reggeli sajtos tallér a para, hanem az, hogy már nem eszel semmi érdemlegeset a nap folyamán.
Ennyi futás mellett simán ehetnél ebédre anyukád főztjéből mértékkel, délutánra mehet a répa meg a paradicsom, esetleg valami gyümölcs. Vacsorára meg egy kis fehérje, legyen az akár tojás, vagy túró.
. . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,
. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,
. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,
. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,
. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}
. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}
. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./
. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./
. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./
. . . . . . /(_. . ”~,_. . . ..“~,_. . . . . . . . . .,:`. . . . _/
. . . .. .{.._$;_. . .”=,_. . . .“-,_. . . ,.-~-,}, .~”; /. .. .}
. . .. . .((. . .*~_. . . .”=-._. . .“;,,./`. . /” . . . ./. .. ../
. . . .. . .\`~,. . ..“~.,. . . . . . . . . ..`. . .}. . . . . . ../
. . . . . .(. ..`=-,,. . . .`. . . . . . . . . . . ..(. . . ;_,,-”
. . . . . ../.`~,. . ..`-.. . . . . . . . . . . . . . ..\. . /\
. . . . . . \`~.*-,. . . . . . . . . . . . . . . . . ..|,./.....\,__
,,_. . . . . }.>-._\. . . . . . . . . . . . . . . . . .|. . . . . . ..`=~-,
. .. `=~-,_\_. . . `\,. . . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . .`=~-,,.\,. . . . . . . . . . . . . . . .\
. . . . . . . . . . . . . . . . `:,, . . . . . . . . . . . . . `\. . . . . . ..__
. . . . . . . . . . . . . . . . . . .`=-,. . . . . . . . . .,%`>--==``
. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . _\. . . . . ._,-%. . . ..`
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!