Szaktanári figyelmeztetés - para?!
Figyelt kérdés
Nos. Énekből kaptam egy szaktanári figyelmeztetőt, mert elővettem a telefonomat megnézni, hogy hány óra van. Nos, ezt beleírják a bizonyítványba? Vagy ez ront a továbbtanuláshoz?
7.-es lány vagyok.:/
2011. okt. 27. 19:04
1/9 anonim válasza:
úristen milyen suliba járhatsz!:D
amúgy nem emlékszem hogy nekem benne lenne a bizonyítványomban a figyelmeztetés, de abszolút nem ront a továbbtanuláson.
Mert ha bele is írnák akkor is hátulra a szöveges résznél lenne,amit ugyebár nem kell lefénymásolni az egyetemnek
ez egy olyan ártatlan dolog hogy nem érdemel írásban figyelmeztetést amúgy!!!nevetségesek néha a tanárok
2/9 anonim válasza:
hát a legjobb suliktól sztem búcsúzz el...
3/9 anonim válasza:
Nincs beírva sehová, hanem a magatartáshoz kevesebb lesz beírva. Semmit nem jelent, én is kaptam általánosban. Sőt, 2-3 éve középiskolában is kaptam osztályfnökit. Nem történik semmi.
4/9 anonim válasza:
No Para. :DD Nekem 6,azaz HAT figyelmeztetőm volt hetedikben. Nyolcadikban egy,és az összes helyre felvettek amiket bejelöltem.(Gimik) Amikor szóbelin lapozgatták az ellenőrzőm,csak elmosolyodott a tanár,amikor meglátta azt az egy intőt.:) Bizonyítványba se látszik meg,nyugii:D
5/9 anonim válasza:
Semmit nem számít, sehova nem írják be:D nekem is volt általánosban, és még a magatartásom lett rosszabb:D ne aggódj ezen.
6/9 anonim válasza:
deh látszik meg év végén. senkit nem érdekel, hogy van-e vmi figyelmeztetésed. egyetemen meg pláne nem nézi meg senki, 12. osztályban egész évben az igazgatóhoz jártam. kutyát se érdekelte egyetemen.
7/9 A kérdező kommentje:
Hah, köszi a válaszokat. :DDD
Nos, a bátyám kiröhögte a tanárt, anyám se volt felháborodva. Volt már ösztályfőnökim, de az nem nagyon érdekel. :D Köszi, megnyugodtam. :)
2011. okt. 28. 20:54
9/9 anonim válasza:
Nem számít az a tantárgy bele sehova -
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!