Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hány napig lehet lógni a...

Hány napig lehet lógni a suliból figyelmeztetés nélkül?

Figyelt kérdés
Hány napig lehet lógni a suliból figyelmeztetés nélkül?
2010. dec. 30. 12:11
 1/4 anonim ***** válasza:
nem sokáig...10 igazolatlan óra után már levelet küldenek a szüleidnek, és a 10 óra nem vmi sok, 1-2 nap
2010. dec. 30. 12:52
 2/4 anonim ***** válasza:

Iskolája válogatja. Való igaz, 10 óra után már nem nagyon tűrik sehol, és küldik az értesítést először a szülőnek, aztán a jegyzőnek, ami még rosszabb. Persze csak ha nem múltál el még 18. Ha elmúltál, akkor nem vagy tanköteles, viszont akkor is kirakhatnak az iskolából bizonyos óraszám után.

Ahova én jártam, volt olyan 4-5 igazolatlanom, de senki nem csinált belőle ügyet. Az öcsém másik helyre járt, 2 igazolatlan után jött egy levél a szüleimnek.

Nálunk az volt a rendszer, hogy 50 igazolatlan után kiraknak az iskolából, viszlát, akár tanköteles vagy, akár nem. De ezt nem nagyon érte el senki :D

2010. dec. 30. 16:22
 3/4 anonim ***** válasza:
53%
Nulla. Ha én lennék az osztályfőnököd, egy napért már keményen elővennélek, és biztosan személyesen beszélnék a szüleiddel. Egyetlen ellógott óráért sem dicsérnélek meg. 10 igazolatlan óránál már a jegyzőt értesítik, nem a szülőket! A szülőket az elsőnél.
2010. dec. 30. 16:43
 4/4 anonim válasza:
10 nap után levelet küldenek és akk..gáz van :C de az a 10 nap igaz ÁLDÁS de van megoldás kérj orvodi igazolást és akk tovább lóghatsz igazolás nélkül 10 nap és UTÁNA GÁZ VAN
2013. ápr. 12. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!