Hátráltatja a fogyásomat a croissant?
Muszáj vagyok ilyesmiket vinni a suliba. Ma míg beértem megromlott a szendvicsem...
Szóval viszek egy ilyen virslis croissant és egy sajtos rolót (sajtos-tejfölös krém van benne, kb 13 cm hosszú és 5 cm vastag)
Ez nagyon nagy baj?:S
(indulás előtt megeszek 100 g csirkemellsonkát, hogy legyen valami fehérje is..)
mi az hogy megromlott a szendvicsed míg beértél? :)
egy szendvics nem romlik meg pár óra alatt
Hát akkor marhajó...
És igen megromlott. megcsináltam fél 7-kor, és fél 8-kor ki kellett dobnom..
Ráadásul amikor 7 órám van, akkor kb 5. óra előtt is eszek, az tuti megromlik.. :S
Akkor mit vigyek?
jaj imádom ezeket a dumákat, hogy muszáj egyek csokit meg muszáj egyek azt mert ezt és ezt csinálok, és az meg az nélkül nem bírom ki..
hát figyelj egyél, de lefogyni nem fogsz!
én úgy húzok ki napi 6-7 órát hogy délig csak gyümölcsöt eszem..képzeld..úgy hogy tesióráink is vannak csak gyümölcs! mert tudod én fogyni akarok.. elősegíti a délig.gyümölcs a méregtelenítést.magyarul a fogyás.t
Szuper, én viszont nem lakok jól a gyümölccsel :)
Ráadásul 1-2 órával később csak éhesebb leszek..
Az meg már csak a te bajod, hogy nem reggelizel normálisan. Én ha akarnám sem tudnám ezt megcsinálni, mert megőrülnék a gyomorfájdalomtól. Ez van. Elfogadod vagy beszólogatsz.. :) Attól, hogy neked ez így jó, nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!