Hogyan segíthetném még elő gyors fogyásomat?
Figyelt kérdés
Reggelire egy joghurt, ebédre párolt zöldség valami fehér husival, vacsira pedig szintén zöldség sonkával. Semmi cukros, semmi édesség. Teát is édesítővel, és zöld-vagy csipkebogyó teát iszom. Nasinak gyümölcs. Tornázok és szobabiciklizek is kicsit, ha időm engedi, bár nem sűrűn, mert pici babám van,és még tanulnom is kell mellette. Sajnos terhességem alatt sikerült rengeteg kg-ot felszednem, így most szeretném leadni, a lehető leggyorsabban. 168/69 kg vagyok most, terhesség előtt 46- 47 voltam. Legalább 55-re szeretnék visszamenni. Tudtok valami olcsó fogyaztó dolgot amit e mellett a diéta mellett használhatok?2010. okt. 19. 13:11
1/4 anonim válasza:
A reggeli nagyon kevés. Kell teljes kiörlésű gabona.
A joghurt jó tízóraira.
Egyébként nem rossz. Mellesleg a helyzet nem drámai, én 168/67 vagyok szülés nélkül, és NEM vagyok kövér, normál a testalkatom.
Az édesítővel vigyázz, egyrészt a legendákkal ellentétben hízlal, másrészt nekem pl. tönkretette a hajam, évekbe telt, mire helyrejött.
2/4 A kérdező kommentje:
KÖszi szépen! Én elég nagy darab lettem szerintem. Jó annyira kövér én sem vagyok, de van mit leadni!!! Neked meg valószínűleg erősebb a csontozatod akkor:)
2010. okt. 19. 15:26
3/4 anonim válasza:
Hát a súlyod alapján nem vagy kövér. A 46 kg-val viszont etióp voltál. Én is 46 kg voltam az első baba előtt és után a 158 cm-mhez, de még engem is állandóan lesoványoztak. most 48 kg vagyok, ugyanúgy S-es nadrágokat hordok és mindenki szerint most vagyok csinos.
4/4 A kérdező kommentje:
nem mondanám,hogy kövér vagyok, de van rajtam bőven felesleg. Igaz elég furcsán hangzik az a 46 kg, de egyáltalán nem voltam etióp:) Lehet a csontozatom miatt vagy valami, de nem voltam egy szál bél akkor sem. most 2 hét alatt még csak 2 kg-ot fogytam:(
2010. okt. 27. 11:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!