Melyik jobb/rosszabb reggeli?
Figyelt kérdés
1db lipóti házi meggyes rétes.
Vagy 1 szelet rozs kenyér, 2 szelet parizer+ 3-4kis szelet brie sajt, hagyma,paradicsom,paprika.
És a kenyéren volt egy kevés májkrém.
Melyik befolyásolja jobban a kalória, szénhidrát szintet?
Vagy reggelire bármelyik mehet?
Köszi előre is.:)
2011. máj. 21. 10:03
1/3 anonim válasza:
Szerintem reggelire mértékkel bármit ehetsz, úgy is lemozgod nap közben.
2/3 anonim válasza:
szerintem a rozskenyeres megoldás jobb.A házi rétes meg finomabb,de abban van cukor,liszt..
3/3 anonim válasza:
A második szerintem jobb abból a szempontból, hogy sztem azzal jobban jól laksz, mint a meggyes sütivel, mert az megdobja a vércukorszintet és hamarabb éhes is leszel. De néhanapján az is beleférhet. Viszont a kenyérre ne tegyél májkrémet, ha mindenképp ragaszkodsz valamihez rajt, akkor már egy nagyon vékony réteg margarin legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!