Hogyan formálhatnám az alakom? (kép)
ÉS mennyit kellene fogynom?
A fenekem nagyon rossz?hogy tudnám formásabbá tenni?
Végre valaki akinek olyan a hasa mint nekem!!!
Sose láttam még a sajátomon kívül ilyet. Én pont a hasamon szeretnék változtatni. Am szerintem sem kell fogynod, nem vagy kövér. Max kis alakformálás.
Ez a nem vagy kövér csak formátlan a halálom. Azért formátlan valaki, mert zsír van rajta ami nem ad formát, azt csak az izom ad.
http://www.youtube.com/user/charliejames1975?blend=1&ob=5#p/..
Nézd meg a videóit, és döntsd el kell-e fogynod illetve izmosodnod.
HÁJAS???? láttál már te életedben hájas embert?????????
idióta...
amúgy tök jó alakod van, nem kell csont és bőrre fogynod, nem is tetszik az a pasiknak. a sport viszont csak jót tehet, izmosabban még jobban nézhetsz ki. tehát ha tényleg rászánsz heti pár órát alakformáló tornákra, akkor egyenesben vagy. ezen kívül meg ne foglalkozz a súlyoddal, hanem csak élvezd az életet. ;)
Szerintem tökéletes alakod van.
Hasad, feneked, lábad is pont jó, egy dekát sem kell fogynod!
20F
16:41
Én speciel százszor többre tartom a kérdező tökéletes testét mint a videón szereplő nőét.
Nekem nem tetszik ha egy csaj ennyire izmos... Számomra már taszító!
F
Nem kell fogynod, egészséges ételek és heti 2-3 alkalommal monjdul alakformáló torna, vagy olyan sport, mozgás, amiben örömödet leled.
Már most is nagyon szép alakod van!
Kérem a hasadat!!!! :D
L/22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!