Bringázással lehet fogyni?
Figyelt kérdés
Ha napi 1-1,5 órát intenzíven kerékpározok(hegyi utakon), hosszútávon fogyhatok?2011. máj. 11. 19:12
1/8 anonim válasza:
Izmosabb leszel az biztos, és jobb lesz az alakod. De ezzel totál lefogyni nem fogsz. Viszont ha rendszeresen csinálod, jobban meghízni sem fogsz! Mindenképp jó, csináld!!!
Attól se ijedj meg, ha éhesebb leszel, többet eszel a bringázás miatt, nem fog rajtad maradni!
2/8 anonim válasza:
Hát ha a cajozás fogyasztana ,akkor a mi postásnéniknek már teljesen el kellett volna fogynia. Ehelyett 95 kiló.
3/8 anonim válasza:
Én nem fogytam , vele semmit pedig dobnak mentem .De mint lusta is voltam és többször negáltam , remélem neked jobban sikerül hajrá:)
4/8 anonim válasza:
Viszont a kocogás segítene. Keress rá a kezdő futókra a googliba.
5/8 anonim válasza:
lehet,főleg seggre,lábra;szálkásítani is kiváló:)plusz természet,friss levegő:)
6/8 anonim válasza:
persze h számít, a postásnéninek meg sz@r az étrendje, azért nem fogy le.
7/8 anonim válasza:
Na meg nem valószínű, hogy a postásnéni olyan hú de intenzíven tekerne. :D
Amúgy garantáltan használ de fogyni csak akkor lehet hatékonyan, ha normális étrenddel párosítod a biciklit.:)
Én is annyira elmennék friss levegőjű hegyi utakra bicajozni.. de elég messze kéne mennem ahhoz, hogy nyugodt terepet találjak:( :D
8/8 anonim válasza:
Persze hogy lehet keress rá neten a legjobb zsírégető sportokra és bizony köztük van a bringázás is. Ráadásul hegynek fölfelé még hatékonyabb. Én rendszereseb biciklizem és már elég formás elöl a combom. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!