Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért nem bírom a futást?

Miért nem bírom a futást?

Figyelt kérdés
El vagyok keseredve. :( Szeretnék leadni pár kilót, változtattam az étkezési szokásaimon, és elkezdtem sportolni. A szobabicajon le tudok nyomni kb. 40 percet, már a súlyzós edzéseket is egész jól bírom, de a futás sajnos nem megy. Még 10 percet se tudok futni. Hogyan javíthatnék ezen? Olvasom itt, hogy van aki 30-40 perceket, meg egy órát fut. Hogy jutottatok el oda? Hogy bírtok ki annyit? Segítsetek!!!
2011. máj. 6. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Mivel nincs sok felesleged és más sportokkal már megedződtél, ezért szinte biztos, hogy csak a holtpontra jutsz el 10 perc körül. Ezt le kell küzdeni, hidd el, egy bizonyos szintig minden fejben dől el!!! Ha érzed, hogy nagyon fáradsz, akkor lassíts egy picit, de legjobb, ha közel egyenletes tempóban futsz, azaz nem kezded el gyorsan, mert akkor hamar kifárasztod magad.
2011. máj. 9. 01:14
 12/13 A kérdező kommentje:

Próbálkozok azóta is,kis lépésekben de haladok. Ha pár perccel tudom növelni naponta, az is valami.

Jaj, de jó lenne ha tényleg igazad lenne kedves Utolsó válaszoló! Megpróbálom legyőzni a holtpontot, ha ez tényleg az, hátha menni fog.

2011. máj. 9. 20:39
 13/13 anonim válasza:
én kb egy hónapja futok és még mindig csak egy körnél tartok a szigeten:)
2011. jún. 29. 00:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!