Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Elmentek otthonról? Úgy...

Elmentek otthonról? Úgy tűnik, hogy igen.

Figyelt kérdés

Egyszerűen nem hiszem el,hogy valaki feltesz egy buta kérdést,az ember megpróbál normálisan válaszolni,hogy meg ne sértse az érzékeny lelkű királylányokat,erre jön a válasz a kérdezőtől,hogy:

- Bunkó vaaagy!

- Nem ez volt a kérdés!Valaki válaszolna arra is?

- Jaj de nekem nincs erőm hozzá...

- De ezt egy dietetikus ismerősöm mondta...

- De hát látod,hogy milyen izmos,és feszes a bőre,csak ettől lehet,mert ezt reklámozza!

stb.

Utána meg érkeznek az együttérző válaszadók,akik a kérdező mellé állnak,hogy aki nem próbálta még a csodamódszert,az minek szól bele...

Értsétek már meg,nincsenek csodamódszerek!Ha le akarsz fogyni,mellette egészséges akarsz lenni,és később nem akarsz visszahízni,akkor életmódot kell váltani,abba pedig nem fér bele az önsanyargatás és semmilyen csodabogyó,csodaspray és társaik!

Vannak kivételek,akik mondjuk betegség miatt nem sportolhatnak,a munka és a család mellett tényleg nincs idejük vagy lehetőségük sokat változtatni életvitelükön,de az emberek többsége szimplán lusta...mindent akarunk,de azt rögtön,igaz?

Nem tudom,hogy mivel lehetne észhez téríteni a sok eltévelyedett tinédzsert,a nevelésük nem a mi dolgunk,de egy bizonyos kor után kinyílhatna már az ember szeme,mert úgy tűnik,hogy "felnőttek" is járnak ide a butaságaikkal,sőt gyerekkel rendelkező felnőttek is,ők meg nem csak magukra veszélyesek...

Át kellene nevezni a rovatot "Begyepesedett agyú fogyatékosok kúróklubjára"...(tisztelet a kivételnek,aki képes minden segítő hozzászóláson legalább elgondolkozni...)

2011. ápr. 29. 08:54
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
te is azt várod hogy mindenki melléd álljon?
2011. ápr. 29. 09:11
 2/9 anonim ***** válasza:
Én melletted állok!!!
2011. ápr. 29. 09:32
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

Nem, értelmes embernek nincs szüksége hogy egy fórumon "mellé álljanak". sőt, én direkt tartózkodom is a kérdezőtől!

de hogy mennyire k.rvára igaza van! szörnyű olvasni ahogy a következő generáció, 13 év körüli kislányok nem akarnak kajálni ebéd után, vagy kihagynának egy nap étkezést (ezt valószínűleg nem kisgyerek kérdezte de a kora nem volt megerősített) áá és tiszta rossz :/

de hát mit várunk, valami jó világot? a butaság határtalan.

2011. ápr. 29. 09:35
 4/9 anonim ***** válasza:

Annyit azért hozzáfűznék, hogy nem csak a tinikről van szó. Ahogy én tapasztalom, felnőtt emberek ugyanannyira nincsenek tisztában az alapvető dolgokkal, mint a fiatalok. Ebből következően legalább akkora baromságokra képesek.

De válasz a felvetésedre: nem lehet őket észhez téríteni, mert ahhoz ők sokan vannak, mi meg kevesen. :)

2011. ápr. 29. 09:48
 5/9 anonim ***** válasza:

:'(

tiszta depis leszek :((( megyek is nyomok pár egykezes fekvőtámaszt :DD

2011. ápr. 29. 09:58
 6/9 anonim ***** válasza:
naaaaaaaaaa most miért? ez kérdés volt: :DDDDDDDDDDDD
2011. ápr. 29. 10:05
 7/9 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen egyet értek!!!!!!!!!!!

Megfeszítem magam, hogy úgy írjak véleményt, hogy nehogy megsértődjön és megértse miről szól egy diéta és mennyire fontos a mozgás mert SEGÍTENI SZERETNÉK neki és PAFF, jön a paraszt válasz :O

És újra és újra és újra jönnek ugggggyanazok a kérdések, ugyanazokról a "csodaszerekről", mert abban reménykednek, hogy egyszer majd valaki megerősíti őket abban, hogy lustasággal is le lehet fogyni, úgy hogy semmit nem teszel érte.

Na. Jól felidegesítettem magam :D

2011. ápr. 29. 10:07
 8/9 anonim ***** válasza:
engem viszont megnevettettél, úgyhogy ment a zöld kéz is (mindenkinek)
2011. ápr. 29. 10:13
 9/9 anonim ***** válasza:

támogatom az ötletet! sőt indítsunk a kedves anyukák körében kié a legsoványabb csecsemő/kisgyerek kategóriát is! :)

én ezért inkább megirom legjobb tudásom szerint aválaszt, majd nem nézem vissza a további életét :)

2011. ápr. 29. 10:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!