"Egyenruhás bűnözés"? Orbiéknak teljesen elmentek otthonról?
Figyelt kérdés
Ezek után próbáljon csak egy BKV ellenőr megszólítani. Félelmet keltő egyenruhás bűnözésért hidegre teszem 3 évre:)
Természetesen cigánybűnözés még mindig nem létezik.
2011. ápr. 28. 12:02
1/23 anonim válasza:
Én ha valahol egy rendőrt meglátok az utcán azonnal feljelentem.
2/23 anonim válasza:
Igazából az egyenruhás bűnözés alatt szerintem azt akarta érteni, hogy öltönyös parlamentes bűnözés :)))
3/23 anonim válasza:
Bevezetjük a büntetőjogi dress code-ot :)
5/23 anonim válasza:
Na és ha néhány Mc'Donalds alkalmazott munkából hazafele egyenruhában részegen ordibálgat? Az is egyenruhás bűnözés lesz? Köszönjük, Orbán, Pintér, Szijjártó, most már igazán elmehetnétek az anyátokba!
6/23 anonim válasza:
Ha kell akkor csak azért is terepruha cuccban fogok járkálni. Nehogy már megmondják mit ne vegyek fel.. Ha bevezetik ezt a baromságot, akkor a katonai- és munkaruházati boltok kezdhetnek bezárni.. Szánalom a kormány és a többi retkespárti párt!
7/23 anonim válasza:
Ez egy nagy szar törvény. Már azt is megmondják, mit vegyek fel. Elmennek a jó anyjukba. Azért ilyen szinten nem lehet beleszólni az ember életébe.
9/23 anonim válasza:
Akkor öltönyös bűnözés is van! Akarom mondani politikusbűnözés! (és nem húzta alá a Chrome! :) )
10/23 anonim válasza:
Megszavaztátok.Ti akaratátok.Köszönjük 2/3-ad.
Szerintem ez meríti ki a kurucon oly sokat emlegetett "antimagyarizmus" fogalmát.
Ha Orbán nem fog változtatni a jelenlegi helyzeten akkor egyre melegebb lesz a lába alatt a talaj.
Hogy tudná a problémát megoldani?
1,Engedélyezi a civil rendfenntartó szervezetek működését-ezzel ezt elásta.
2,Nagyobb hatalmat biztosít a rendőrségre-az egyetlen megoldás ami maradt.
Több rendőrt,keményebb rendőröket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!