Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha meglocsolnak titeket? Ha nem, ilyenkor elmentek otthonról vagy mit csináltok? Fiúk, ti szerettek locsolni? :DD És ha igen, hogyan szoktatok, milyen verssel? :D
Nem szeretem a húsvétot, átjön a szomszéd gyerek azután bezárom a kaput, mert nincs kedvem egész délelőtt a konyhában ülnöm.
L18
Én utálom... sose hagytam senkinek :D:D mindig menekültem, sírtam, rugtam haraptam :P
18L
én szerettem locsolkodni már sajna nemnagyon van kit :S általában megkérdezem h hova szabad
csajok szerintem azt a kis időt kibírjátok
Az 1tök 2tök 5tök nem tökölök öntök az én frappáns versikém :D
slaggal stb... nemnagyon locsolkodok mert a csajok vissza adják (utáltam vizesen hazamászni)
21f
de jó vagy utolsó XD
már anya is alkalmazta a technikádat xD mondtam h te h úszod meg és kedvet kapott xD
főleg h a baráti körünk és a rokonságunk kicsit ütődött (anya is mennyi hülyeséget csinált saját elmondása szerint xD) és ált vödörrel, slaggal locsolták meg
eddig azt a taktikát alkalmazta h webkamerát rakott az ablakba és amikor látta h mire készülnek akk bekapcsolta az öntözőt xD
de a hideg jeges az jobban tetszik neki is...:D
az utolsónak üzenem (12:18-as vagyok)
de gonosz vagy!! húsvétkor a lányokat locsolják és nem fordítva
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!