Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek ha meglocso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha meglocsolnak titeket? Ha nem, ilyenkor elmentek otthonról vagy mit csináltok? Fiúk, ti szerettek locsolni? :DD És ha igen, hogyan szoktatok, milyen verssel? :D

Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból, mert én például utálom ha különböző büdös pacsulikkal locsolnak össze vissza...:S:D
2010. ápr. 4. 11:52
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:

Nem szeretem a húsvétot, átjön a szomszéd gyerek azután bezárom a kaput, mert nincs kedvem egész délelőtt a konyhában ülnöm.

L18

2010. ápr. 4. 11:57
 2/17 anonim ***** válasza:

Én utálom... sose hagytam senkinek :D:D mindig menekültem, sírtam, rugtam haraptam :P

18L

2010. ápr. 4. 11:59
 3/17 anonim ***** válasza:
én is gyűlöltem mindig is, már elsős korom óta kikötöttem,h én nem engedem és én is rugdostam :D ilyenkor elmegyek itthonról 19/L
2010. ápr. 4. 12:03
 4/17 anonim ***** válasza:
én is utálom, főleg mert a szomszéd gyerek egy kretén és tavaly slaggal locsolt meg. Általában elmegyek otthonról.
2010. ápr. 4. 12:08
 5/17 anonim ***** válasza:

én szerettem locsolkodni már sajna nemnagyon van kit :S általában megkérdezem h hova szabad

csajok szerintem azt a kis időt kibírjátok

Az 1tök 2tök 5tök nem tökölök öntök az én frappáns versikém :D

slaggal stb... nemnagyon locsolkodok mert a csajok vissza adják (utáltam vizesen hazamászni)

21f

2010. ápr. 4. 12:18
 6/17 A kérdező kommentje:
:DD
2010. ápr. 4. 12:21
 7/17 anonim ***** válasza:
engem szódásüveggel kaptak el az utcán tavaly... nem volt valami kellemes.
2010. ápr. 4. 12:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Én megvárom míg a szomszéd átjön, rámfújja azt a büdi izét, aztán bezárom a kaput és bekészítek egy vödröt, a fagyasztóba meg egy csomó jégkockát, hogy hogyha valaki a másik kapun bejönne, akkor meg tudjam lepni.Nehogy már csak a pasik locsolhassanak.Ha már pénzt nem kapok érte, legalább megérje így:D
2010. ápr. 4. 12:39
 9/17 anonim ***** válasza:

de jó vagy utolsó XD

már anya is alkalmazta a technikádat xD mondtam h te h úszod meg és kedvet kapott xD

főleg h a baráti körünk és a rokonságunk kicsit ütődött (anya is mennyi hülyeséget csinált saját elmondása szerint xD) és ált vödörrel, slaggal locsolták meg

eddig azt a taktikát alkalmazta h webkamerát rakott az ablakba és amikor látta h mire készülnek akk bekapcsolta az öntözőt xD

de a hideg jeges az jobban tetszik neki is...:D

2010. ápr. 4. 12:44
 10/17 anonim ***** válasza:

az utolsónak üzenem (12:18-as vagyok)

de gonosz vagy!! húsvétkor a lányokat locsolják és nem fordítva

21f

2010. ápr. 4. 12:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!