Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Lányok, szeretitek ha meglocso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, szeretitek ha meglocsolnak titeket? Ha nem, ilyenkor elmentek otthonról vagy mit csináltok? Fiúk, ti szerettek locsolni? :DD És ha igen, hogyan szoktatok, milyen verssel? :D

Figyelt kérdés
csak kíváncsiságból, mert én például utálom ha különböző büdös pacsulikkal locsolnak össze vissza...:S:D
2010. ápr. 4. 11:52
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
a webcamos nagyon király!!nagyon kemények vagytok!!:'D am én elszoktam menni otthonrol mert nagyon utálom.:) 13/L
2010. ápr. 4. 12:56
 12/17 A kérdező kommentje:
XDD a webcamos télleg jó ötlet xddd
2010. ápr. 4. 12:57
 13/17 anonim ***** válasza:

Azzal együtt, hogy együttérzek a lányokkal - szomorú vagyok, hogy ez a szokás lassan eltűnik.

Eleve régen vödörrel locsoltak, és ha egy lány nem kelt fel idejében, akkor az ágyban. No persze, ha felkelt, akkor el is kellett kapni és futtában eltalálni azzal a vízzel :-)

Ez egy termékenységi rítus, és régen így is kezelték.

Hasonló esetben egy férfitól is elvárjátok a bátorságpróbát, ugye? Nem bújhat ki alóla, hogy kényelmetlen, meg egyébként is, nincs kedve, stb...

Azon kívül, hogy ez is egy alkalom az emberi kapcsolatok ápolására. Abból nem lesz (normális) emberi kapcsolat, ha bezárkózol, vagy slaggal locsolod a betolakodókat.

Természetesen ma az a minimum, hogy egy normális kölnit szerez, aki locsolni szeretne.

Amúgy meg már régen kitalálták a fordított húsvétot is, pár héttel az igazi után: olyankor a lányok locsolnak (vízzel). Sajnos tojást még nem kapnak érte. Ez ugye nem termékenységi rítus, csak vigasz annak, akit megáztattak, mint egy ürgét :-)

2010. ápr. 4. 13:57
 14/17 anonim ***** válasza:
hnap meg ismihez 20literes vödörrel:D
2010. ápr. 4. 16:57
 15/17 A kérdező kommentje:
örülni fog neki...xdd
2010. ápr. 4. 18:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Kiskoromban élveztem,mikor unokatesómék szódásüveggel jöttek és nyomatták ránk a vizet.Jó át kellett öltöznöm,de legalább nem lettem büdös:)

Ma viszont már mindenki jön az undorító kölnivel:(

Barátnőm előre megszokta szagolni a kölnit és ha büdös odaadja az illetőnek a parfümjét és azzal locsolja meg:D

Szerencsére hozzám nem jönnek sokan:) Nagyon max. 7-8-an.

15/L

2010. ápr. 4. 18:34
 17/17 anonim ***** válasza:
én imádom ha meglocsolnak! :D dehogy megyek el otthonról,locsolkodás előtt pár nappal meg egyfolytában sütiket sütök...hozzánk mindig jönnek cserkészek (idén 15 jött) és nagyon mókás előlük szaladni,miközben hideg vizet öntenek rám.:DD idén is jól megáztam xD
2013. ápr. 1. 19:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!