Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, szeretitek ha meglocsolnak titeket? Ha nem, ilyenkor elmentek otthonról vagy mit csináltok? Fiúk, ti szerettek locsolni? :DD És ha igen, hogyan szoktatok, milyen verssel? :D
Azzal együtt, hogy együttérzek a lányokkal - szomorú vagyok, hogy ez a szokás lassan eltűnik.
Eleve régen vödörrel locsoltak, és ha egy lány nem kelt fel idejében, akkor az ágyban. No persze, ha felkelt, akkor el is kellett kapni és futtában eltalálni azzal a vízzel :-)
Ez egy termékenységi rítus, és régen így is kezelték.
Hasonló esetben egy férfitól is elvárjátok a bátorságpróbát, ugye? Nem bújhat ki alóla, hogy kényelmetlen, meg egyébként is, nincs kedve, stb...
Azon kívül, hogy ez is egy alkalom az emberi kapcsolatok ápolására. Abból nem lesz (normális) emberi kapcsolat, ha bezárkózol, vagy slaggal locsolod a betolakodókat.
Természetesen ma az a minimum, hogy egy normális kölnit szerez, aki locsolni szeretne.
Amúgy meg már régen kitalálták a fordított húsvétot is, pár héttel az igazi után: olyankor a lányok locsolnak (vízzel). Sajnos tojást még nem kapnak érte. Ez ugye nem termékenységi rítus, csak vigasz annak, akit megáztattak, mint egy ürgét :-)
Kiskoromban élveztem,mikor unokatesómék szódásüveggel jöttek és nyomatták ránk a vizet.Jó át kellett öltöznöm,de legalább nem lettem büdös:)
Ma viszont már mindenki jön az undorító kölnivel:(
Barátnőm előre megszokta szagolni a kölnit és ha büdös odaadja az illetőnek a parfümjét és azzal locsolja meg:D
Szerencsére hozzám nem jönnek sokan:) Nagyon max. 7-8-an.
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!