Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mindig magatokkal viszitek a...

Mindig magatokkal viszitek a pelenkázó táskát, ha elmentek otthonról a babával, mondjuk csak leszaladtok a boltba?

Figyelt kérdés

Sétálni is mindig? Mert persze ha látogatóba megyünk valahova logikusan viszem, meg dokihoz is, de mondjuk egy fél órás, órás útra, boltba, piacra, meg hasonlók viszitek? Ha nem akkor mi az amit mindenképp eltesztek és hova?

Persze nyáron is más , mert akkor akár a babakocsiban is tisztába lehet tenni.

2010. febr. 15. 10:00
 1/7 anonim ***** válasza:
Szia! Én csak akkor viszem,ha 2-3 órát vagy még többet leszünk távol. Ha csak beszaladunk a városba,mondjuk 1-másfél órára akkor nem viszem. A kocsiba bedobálom ami kell és kész. Mondjuk az én fiacskám már 16,5 hónapos,úgyhogy nem fenyeget az a veszély,hogy büfizik,vagy óránként bekakál. :)
2010. febr. 15. 10:06
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem viszem sétához vagy boltba, hiszen út közben úgysem pelenkázom át... A babakocsi csomagtartójába teszem a pénztárcát és az innivalóját, mást nem viszek.
2010. febr. 15. 10:08
 3/7 anonim ***** válasza:

Hát attól is függ mekkora a babád.Én amikor pici volt minden hova vittem,mert ugye akkor sokkal több mindent is raktam bele.De már egy ideje nem viszem mindenhova.Már 18 hós, és pl. ha leszaladunk a boltba, vagy tudom hogy csak fél órára ugrok el valahova, pl postára, bankba akkor csak egy textil pelust viszek, egy pohárba vizet, meg zsepit egy kissebb táskába.De ha már 1 órára vagy annál hosszabb időre megyünk el itthon akkor már viszem magammal.Mert azért tartalék pelus, tartalék ruha,kis csomag popsi törlő,meg kis tubus popsi krém azért van benne, mindne esetre.Meg én magamnál tartom az iratait (Tb kártya, kikönyv, lakcímkártya).Bármi esetre is.Volt már hogy barátnőméknél szaladt elesett, és felrepedt a szája.Hát szaladtunk vele az orvoshoz.Hál istennek nem volt nagy gond. :)

Remélem tudtam segíteni! :)

2010. febr. 15. 10:18
 4/7 anonim ***** válasza:
8 hónapos a kisfiam, rövidebb sétákra (fél-1,5 óra) nem viszek semmit. Vagyis csak kulcsot, innivalót és pénztárcát. Anyósom a közelben dolgozik, ha hozzá megyünk akkor azért viszek pelust és popsitörlőt, mert ott át tudom csomagolni, ha bepisilne, de azt is csak a babakocsi csomagtartójában viszem.
2010. febr. 15. 10:45
 5/7 anonim ***** válasza:
11hónapos a lányom.A saját táskámba dobok be pelust,törlőkendőt mindig.És van benne egy váltó ruha is.Nem nagy pedig a táskám.Ha valakihez hosszabb időre megyünk,játékot is szoktam elrakni és akkor visszük a nagy táskát.
2010. febr. 15. 11:13
 6/7 anonim ***** válasza:
Nem viszem, csak ha olyan helyre megyünk ahol több időt töltünk és át tudom pelusozni ha baleset éri. Ilyen hidegbe a babakocsiba úgysem állok neki :-)
2010. febr. 15. 13:44
 7/7 anonim ***** válasza:
Ami mindig van nálam az a textilpelus és mióta iszik, a varázsitatója.
2010. febr. 15. 13:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!