Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene, fogyással...

Valaki segítene, fogyással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ma ezt ettem: reggelire: egy szendvics (paprika, parizer, vaj)

ebéd: pár kanál leves és tejfölös tészta

6-7 óra körül is tésztát ettem ( nem túl sokat)

És aztán becsúszott 2 szelet süti, az a baj, hogy mindig itt rontom el.Meg ettem almát is ebéd és vacsi között.

14 éves vagyok, nem sokat kéne fogynom, csak pár kilót szeretnék nyárig( fontos lenne), de az édességgel mindig elrontom, és tudom hogy az étkezést is rosszul csináltam. De nem tudok mit enni. Reggelire vagy tojást eszem ha lehet kenyér nélkül vagy virslit vagy szendvicset, pirítós. Ebédre ami suliban van. És addig minden oké csak amikor hazajövök nem tudom mit egyek és ráadásul az édességet sosem tudom megállni.

Aztán a mozgás...Ma hullahoppoztam ( ilyen nehéz hullahopp, nagyon veri a hájat) 20 percet és ennyi volt, e mellé még gondoltam futást,( nem nagyon szeretek futni és nem is bírok sokat)ami nem tudom hány perces legyen, de az is csak úgy megy ha futok is hogy futok amíg bírok utána séta és megint futok.. és így tovább.

Na szóval szeretném ha valaki segítene, hogy mennyit fussak, (milyen tempóval), biciklizzek. hullahoppozzak, vagy tornázzak( tornázni is mit kellene?) Ha lehet valaki írja már le áttekinthetően, minden napra valamit és hogy az mennyi ideig tartson. És ha az étkezéssel kapcsolatbai is tudna valaki valamit mondani annak nagyon örülnék. Köszönöm előre is.

2011. ápr. 28. 19:56
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

köszönöm a segítséget! Azt mondod egyek sokszor keveset, hallottam már jó párszor se pl mennyi az a kevés? vagy ha suliba megyek és tízóraizni is akarok mi az amit vigyek? mert azért nem viszek suliba kaját mert úgyis csak szendvicsek tudok vinni, öt percem van hogy megegyem, vagy inkább ne tízóraizzak? Vagy ha 6-8 szor egyek akkor, 2-3 óránként?

A hullahopp pedig akkor nem hat semmit?

És ha mégis futok akkor mennyit fussak? vagy hogyan? vagy a bicajozásból mennyire van szükség,mert néha korba van hogy letekerek olyan 7 km.t az mennyit használ?

Ja és egy nap körülbelül mennyi édesség férne bele? persze tudom, ha lehet inkább ne egyek, de ha nem eszek akkor rám jön és teletömöm magam, mert hiányzik hogy nem eszem. Mert ma is megettem egy kis szelet sütit, de ha már azt a kicsit megettem mondom megeszek még egy kisebbet, és általában ezért nem eszek inkább mert akkor úgy vagyok hogy na még egy belefér, he meg nem eszek akkor egy nap rám jön és bepótlom az egész hetit.. :/

2011. ápr. 28. 21:10
 12/13 anonim ***** válasza:

az édességről le lehet szokni és egy ideig nem ettem csokit aztán már nem is kívántam, persze néha el-el csábulok pl. szülinapon egy kis tortára vagy így május fele barátnős fagyizásokra, de nem létszükségem a süti mint régebben. Csak az eleje nehéz.

Én suliba uzsinak és tízórainak almát szoktam vinni.

Kérdezd meg szüleidet, hogy otthonról vihess kaját ebédre ne a suli menzáján kelljen enned. Kis dobozban vihetsz mindenféle finom és egészséges cuccot, zöldségek, rizs, hal, csirke, pulyka grillezve stb.

A fehér kenyeret pedig tényleg jó lenne barnára cserélni, próbálj ki több félét hátha valamelyik mégis ízleni fog.

Sok sikert.

2011. ápr. 29. 09:27
 13/13 A kérdező kommentje:
köszönöm:)
2011. ápr. 29. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!