Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Valaki segítene, fogyással...

Valaki segítene, fogyással kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Ma ezt ettem: reggelire: egy szendvics (paprika, parizer, vaj)

ebéd: pár kanál leves és tejfölös tészta

6-7 óra körül is tésztát ettem ( nem túl sokat)

És aztán becsúszott 2 szelet süti, az a baj, hogy mindig itt rontom el.Meg ettem almát is ebéd és vacsi között.

14 éves vagyok, nem sokat kéne fogynom, csak pár kilót szeretnék nyárig( fontos lenne), de az édességgel mindig elrontom, és tudom hogy az étkezést is rosszul csináltam. De nem tudok mit enni. Reggelire vagy tojást eszem ha lehet kenyér nélkül vagy virslit vagy szendvicset, pirítós. Ebédre ami suliban van. És addig minden oké csak amikor hazajövök nem tudom mit egyek és ráadásul az édességet sosem tudom megállni.

Aztán a mozgás...Ma hullahoppoztam ( ilyen nehéz hullahopp, nagyon veri a hájat) 20 percet és ennyi volt, e mellé még gondoltam futást,( nem nagyon szeretek futni és nem is bírok sokat)ami nem tudom hány perces legyen, de az is csak úgy megy ha futok is hogy futok amíg bírok utána séta és megint futok.. és így tovább.

Na szóval szeretném ha valaki segítene, hogy mennyit fussak, (milyen tempóval), biciklizzek. hullahoppozzak, vagy tornázzak( tornázni is mit kellene?) Ha lehet valaki írja már le áttekinthetően, minden napra valamit és hogy az mennyi ideig tartson. És ha az étkezéssel kapcsolatbai is tudna valaki valamit mondani annak nagyon örülnék. Köszönöm előre is.

2011. ápr. 28. 19:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:

Nem a sütivel rontod el, az egész rossz úgy ahogy van. Tészta, parizer, vaj, napi 3 étkezés, és semmi fehérjét nem eszel... Teljesen rossz...

De először is a lényeg az lenne, hogy hány centi és hány kiló vagy!?

2011. ápr. 28. 20:24
 2/13 A kérdező kommentje:
164 cm/ 60 kiló de az is ingadozik, vagy lejjebb megy egy kilót vagy feljebb egyet:/
2011. ápr. 28. 20:25
 3/13 A kérdező kommentje:
jobban combról meg hasról kéne fogynom.
2011. ápr. 28. 20:26
 4/13 anonim ***** válasza:

Helyi zsírégetés nincs, nem onnan fogysz, ahonnan te akarsz.

Meg kéne tanulni táplálkozni. Napi 5-6 kis adagot kéne enned, és főleg ilyen dolgokat: csirkemell, pulykamell (roston, vagy sonkaként) natúr zabpehely, barnarizs, sovány túró, sok firss gyümölcs és zöldség. Főleg kalóriaszegények: alma, narancs, mandarin, nyáron majd görögdinnye. Zöldség: cukkini, patisszon, répa, retek, paradicsom, paprika, gomba, uborka.

2011. ápr. 28. 20:28
 5/13 A kérdező kommentje:
Hát oké,ezt már elolvastam mindenhol hogy ilyeneket kéne ennem, de suliba ha egyszer az a kaja akkor az van, azt kell enni, a joghurtot sem szeretem se a kefírt vagy ilyeneket. És nem nagyon tudok mit kitalálni. Max hogy kevesebbet eszem mindenből, de ez sem siker túl sokszor..A legrosszabb h anyukám nem díjazza ezeket a kajákat, meg ő persze azt mondja h nem vagyok kövér-.- ( de csak azért mondja mert az anyukám) Az evést inkább sportal tudnám egyensúlyozni, de azt is pár napig előnyben részesítem és nagyon lelkes vagyok.. utána meg.. látom hogy semmi eredmény.. és édességbe menekülök.. lehet hogy gyerekes, próbálok tenni ezek ellen, csakhát 14 évesen nem a legkönnyebb.. Azt eszed ami itthon van, vagy koplalsz...úgyhogy:/ de köszönöm a segítséget
2011. ápr. 28. 20:35
 6/13 anonim ***** válasza:
uGYE lány vagy?
2011. ápr. 28. 20:40
 7/13 A kérdező kommentje:
igen
2011. ápr. 28. 20:41
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát ja, én is 14 vagyok, és amig rá nem jöttem hogy a koplalástól csak többet hízok vissza, adig csináltam hogy már 65 kg vagyok. A szüleim inkább állandóan mondják hogy milyen dagadt vagyok, amugy az étrended tényleg nem jó, de én is rendesen eszek, csak persze olyan különbségekel hogy barnakenyér vaj nélkül, meg tejfölt egyáltalán nem eszek meg ilyenek, a süti az nálam is néha becsúszik, de beleszámolom a kalóriák közé és többet sportolok, na mindegy, azért sok sikert!!
2011. ápr. 28. 20:42
 9/13 A kérdező kommentje:
köszönöm, én a barnakenyeret próbáltam, és hát, nem vált be túlságosan, inkább maradok a fehérnél és azt kevesebbet enni. Te mit sportolsz? mennyit?
2011. ápr. 28. 20:45
 10/13 anonim ***** válasza:

Pedig a többi hsz.- jó tanácsokat adott...

Ill. értelek téged is...

Ami segíthet: egyél többször naponta - a tészta is maradhat, viszont ez csak a főétkezésnél.

A lényeg: a szervezet "kódolja" magát... ha azt érzi, hogy nem folyamatos az ellátottság, automatice raktározza az energiát. Ha napi 6-8-szor étkezel, de kis mennyiséget (!) akkor üríti magát...

Az energia ugyanakkor kell - ez főétkezéssel biztosítható - mellette meg maradhatnak a nasik (alma-v. sok-sok alma... :), banán, kis csoki, stb.) és napi max. 1 óra intenzívebb terhelés (nem feltétlen futás!) - tollasozz, focizz, röpizz.. stb.

Ami a lényeg - kis mennyiség sokszor...

A kis mennyiség, és azt sem - amit gyak. most csinálsz - nincs értelme. Ahogy először elcsábulsz - a szervezet raktározza is a kalóriákat...

És a fogyni vágyók meg csodálkoznak, hogy visszahíznak!!!

A másik megszívlelendő tanácsom: ne akarj "gyorsan" lefogyni...!!! Mégis, mennyi idő alatt híztál meg??? - nyílván nem 1 hét alatt... akkor ne akarj 1 hét alatt se lefogyni....

Készíts egy képet most magadról, és felejtsd el, rakd el a fiókba, valamint igyekezz kerülni mindent, amiben önmagadat láthatod....

Majd 1 hónap műlva vedd újra elő....

Nálam ez mindig motiváció...

Én mondjuk 201cm-hez 130kg vagyok... (testépítő) verseny előtt 105kg-ra szoktam lemenni...

2011. ápr. 28. 20:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!