Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyással kapcsolatban minek...

Fogyással kapcsolatban minek tesz fel olyan ember kérdést, aki előre eldönti, hogy mit fogad el válasznak?

Figyelt kérdés

Számtalanszor látom... 90 napos diéta, level, káposztadiéta és hasonló butaságok. Leírjuk válasznak, hogy ez nem jó, napi 5-6 étkezés kell, így fehérje, úgy szénhidrát, mozgás stb. Semmi reakció...

Aztán jön egy válasz, hogy "jaj hát nekem nagyon használt a hájrázó öv, így meg úgy kell használni!"

Erre a kérdező rögtön aktív lesz, és hálálkodik ezerrel, meg köszöni!!!!

Tényleg nem értem... LUSTASÁG??? Becsukom a szemem és a fülem, és inkább nem hallom-látom meg az igazságot?

2011. ápr. 28. 16:02
 1/6 anonim ***** válasza:

"Becsukom a szemem és a fülem, és inkább nem hallom-látom meg az igazságot?"

Igen. Így működnek az emberi lények. Melyik bolygóról jöttél?

Ajánlott olvasmány: [link]

2011. ápr. 28. 16:13
 2/6 A kérdező kommentje:
Tanultam pszichológiát, abszolút tisztában vagyok ezzel... :) A fura inkább az, hogy az egy dolog, hogy nem vagyok hajlandó tudomásul venni valamit, de közben meg folyamatosan arról kérdezek??? :D
2011. ápr. 28. 16:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Aki le akar fogyni 1. a könnyebbik utat akarja választani 2. ha van rajta felesleg nehezére esik a mozgás 3. általában lusta de nagyon le szeretne fogyni merthát mégse lehet kövér disznó.... pedig fogyni CSAK mozgással lehet.
2011. ápr. 28. 16:54
 4/6 anonim ***** válasza:

"Tanultam pszichológiát, abszolút tisztában vagyok ezzel... :)"

Na látod. :)

"A fura inkább az, hogy az egy dolog, hogy nem vagyok hajlandó tudomásul venni valamit, de közben meg folyamatosan arról kérdezek??? :D"

Na igen. A képlet annyival bonyolultabb, hogy aki elhízott, az általában egy testileg-szellemileg eltunyult ember, aki már rutinszerűen tagadja a valóságot és rutinosan alkalmazza a mágikus-vágyvezérelt gondolkodást.

Vedd még hozzá azt, hogy halmozottan hátrányos egyedként még Gyakorikérdések látogató is az illető, ami általában egy alacsonyabb szellemi nívót is feltételez.

2011. ápr. 28. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Lustaság is, meg inkább azt várják h vmi jól csengő választ kapjanak, ami nekik is tökéletesen megfelel, csak ilyen kb nem létezik :)

Egyébként mozgás nélkül is le lehet fogyni,mert az étkezésen múlik a nagyja..csak h helyesbítsek :)

2011. ápr. 28. 17:00
 6/6 A kérdező kommentje:

17.00 valóban, a kaja az alapja.

16.58 azért magunkat ne alázzuk már na! :D "gyak.kérdések látogató"

2011. ápr. 28. 17:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!