Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mért kell a vízbe almaecetet...

Mért kell a vízbe almaecetet tenni fogyókúránál? És még fogyással kapcsolatban 1-2 kérdés.

Figyelt kérdés
Lenne ez az almaecetes, valamint hoyg milyen teát javasoltok fogyókúrára? És használta valaki ezt a Hoodia Gordonii spray-t, ami elvileg csökkenti egészségesen az éhségérzetet? Mi a vélemény róla?
2010. aug. 11. 00:21
 1/6 anonim ***** válasza:
100%

1.Állítólag zsírégető.Kamu és tönkreteszi a gyomrod.Rakd inkább a hajadra.

2.Fogyni egyiktől sem lehet csak fosni,ami meg ugye vízveszteség,nem zsírveszteség.Emésztést serkentő teák ilyen hatásúak,ha mégis érdekel,ginseng slim,salaktalanító,mályva,borsmenta.

3.Nem próbáltam.De a legtöbb elhízott nem azért eszik,mert éhes,hanem mert megszokta/unatkozik.Ilyen esetben pedig nem az éhségérzetet kell csökkenteni.

2010. aug. 11. 00:34
 2/6 anonim ***** válasza:
53%

1. Van akinek használ!!! Zsírégető és éhségcsökkentő!!!

2. Passz nem szeretem a teákat.

3. Ismerősöm használja, neki elveszi az étvágyát.

2010. aug. 11. 01:07
 3/6 anonim ***** válasza:
47%

1 az elsőnek igaza van

2 nincs jobb zsírégető egy jó nagy pohár víznél 5 km futás után ;)

3 javasolhatom, hogy a kidobni való pénzed, inkább az én bankszámlámra utald, ha már úgyis kidobod az ablakon

2010. aug. 11. 03:45
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Az almaecetes viz szerintem is szétmarja a gyomrod, és azonkivül még borzasztó ize is van.

A saéaktanitó teák valóban hasmenést csinálnak, viszont a zöldtea egészséges is, és zsirégető is. Nincs olyan látványos hatása, de szerintem finom is. Próbál meg minden izesités nélkül, először lehet hogy szokatlan lesz, de később ha rájössz a tea izére, meglátod finom. Én csak igy iszom.

2010. aug. 11. 06:51
 5/6 anonim ***** válasza:
olyan érdekes hogy én hízékony/édességimádó és (eddig) lusta disznó lévén képes voltam lassan, de normálisan lefogyni 15kg-ot anélkül hogy bármi ilyen vackot szedtem volna.. nemigaz hogy ennyire idióták az emberek. a mozgás ingyen van (futás, torna) és az hoyg a normális kajákból kevesebbet egyél is csak segít spórolni. mindenki azzal akarja csökkenteni a súlyát hogy növeli a kiadásait?? hát nem így működik szerintem..
2010. aug. 11. 08:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Nincsenek csodaszerek és csodamódszerek. Ha az almaecetes víztől le lehetne fogyni (ráadásul egészségesen), akkor nem lennének kövér emberek. Nézzetek körül...

A titok: egészséges kajálás és sport.

2010. aug. 11. 09:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!