Mért kell a vízbe almaecetet tenni fogyókúránál? És még fogyással kapcsolatban 1-2 kérdés.
1.Állítólag zsírégető.Kamu és tönkreteszi a gyomrod.Rakd inkább a hajadra.
2.Fogyni egyiktől sem lehet csak fosni,ami meg ugye vízveszteség,nem zsírveszteség.Emésztést serkentő teák ilyen hatásúak,ha mégis érdekel,ginseng slim,salaktalanító,mályva,borsmenta.
3.Nem próbáltam.De a legtöbb elhízott nem azért eszik,mert éhes,hanem mert megszokta/unatkozik.Ilyen esetben pedig nem az éhségérzetet kell csökkenteni.
1. Van akinek használ!!! Zsírégető és éhségcsökkentő!!!
2. Passz nem szeretem a teákat.
3. Ismerősöm használja, neki elveszi az étvágyát.
1 az elsőnek igaza van
2 nincs jobb zsírégető egy jó nagy pohár víznél 5 km futás után ;)
3 javasolhatom, hogy a kidobni való pénzed, inkább az én bankszámlámra utald, ha már úgyis kidobod az ablakon
Az almaecetes viz szerintem is szétmarja a gyomrod, és azonkivül még borzasztó ize is van.
A saéaktanitó teák valóban hasmenést csinálnak, viszont a zöldtea egészséges is, és zsirégető is. Nincs olyan látványos hatása, de szerintem finom is. Próbál meg minden izesités nélkül, először lehet hogy szokatlan lesz, de később ha rájössz a tea izére, meglátod finom. Én csak igy iszom.
Nincsenek csodaszerek és csodamódszerek. Ha az almaecetes víztől le lehetne fogyni (ráadásul egészségesen), akkor nem lennének kövér emberek. Nézzetek körül...
A titok: egészséges kajálás és sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!