Mi a véleményetek a Speedfitness-szel kapcsolatban?
Hali!
Nem rossz. Tényleg elég hamar látszódik az eredménye. Megjelennek olyan izmok, amikkel magamon már régen nem találkoztam. Bár az edzőm ki van akadva, mert már majdnem a legerősebben edzem. Elég jól hozzászoktam.
Szóval szerintem annak jó igazán, aki kevésbé sportos (magyarán nem a kimondott fitnessedzőknek való), azoknál van igazán a kihívás.
Én elég sokat sportoltam életemben, tehát van "alapom". s így hamarabb elérem a maximumot, nekem már elég erősre kell beállítani a vibrációt. Egy bizonyos szint után viszont szerintem nem lehet túlszárnyalni.
Én szerintem, egyszer érdemes kipróbálni, aki kíváncsi, és rá tudja szánni a pénzt. Én fogok venni még egy bérletet, aztán ennyi, mert több pénzt nem akarok erre szánni. A köv. lépésben, ha a kondim így marad vagy fejlődik, akkor tovább lépek egy küzdősport irányába.
Elsőszámú előnye, hogy időhiányosoknak ideális. Hátránya: drága. Súlyzókat emelgetni nyilván sokkal olcsóbb.
sziasztok!
nekem is 3 edzés utan,láthatóan izmos lett a karom,eltünt a narancsbör a combomról,pedi volt láthatóan.feszesebb lett a hasam.ajánlom mindenkinek!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!