Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogyhatok május végéig...

Lefogyhatok május végéig olyan 52 kg-ra, ha ezt a két fogyókúrát megcsinálom egymás után?

Figyelt kérdés

ezen a héten ezt: [link]

ésmájus elején pedig ezt május végéig:

[link]

minden nap vagy minden második nap tornázom biciklizem és futok (vagy-vagy)

tudom h nemjó mindenféle idiótadiétát követni de az alap-fogyókúrás tanácsokat betartani nem tudom úgy hogy nincs megadva mit egyek stb. mert akkor csak az van hogy egyfolytába eszem.

2011. ápr. 25. 13:13
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
nem eszem 6 után én sem.. ha éjszaka sem koplalhatok éjszaka is keljek fel? lefekvés előtt 3-4 órával már nem tanácsos enni, és mivel 9-10 óra körül fekszem le, minek egyek olyan későn? különben sem kell olyan komolyan venni van, hogy 18.30kor eszem és akkor még hétig eszek szóval..
2011. ápr. 25. 15:29
 12/16 anonim ***** válasza:

15.27 nem akarok veled vitatkozni, nincs is értelme. Nem tudom a barátod mivel foglalkozik, de a 6 után nem evés, még mindig ökörség. Ezt minden valamirevaló táplálkozási szakember, és személyi edző tudja.

Ami a 0,1-es joghurtot illeti. Valóban, ha a 3,8-ashoz képest nézzük, akkor f@sza. Kérdés, hogy egy nőnél aki megcsal évi 100-szor, jobb-e egy olyan, aki csak 50-szer fog?

Azt szeretném aposztrofálni, hogy a joghurt változatlanul fos kaja... és a cukortartlma a gáz, nem a zsír. Ha a barátod ért hozzá, akkor majd elmagyarázza neked, hogy ez miért van!

2011. ápr. 25. 15:30
 13/16 anonim ***** válasza:

15.29-nél KÉRDEZŐ! Csak az a gond, hogy annyit értesz a táplálkozáshoz, mint az atomfizikához! Azért, mert "te úgy gondolod" attól még nem lesz úgy! Ha értenéd amit írtam, hogy LASSÚ FELSZÍVÓDÁSÚ FEHÉRJÉT kell enni este, akkor nem kérdeznél hülyeséget, hogy fel kell-e kelni éjjel! Nem kell, mert ha a lefekvés előtti étkezéskor eszel mondjuk sovány túrót, akkor az 3-4 óra alatt felszívódik, és csak a maradék 3-4 órában nem kap tápanyagot a szervezet!

Legalábbis olyanoknál, akik megtanultak táplálkozni. Nálad ez úgy megy, hogy este 6-kor eszel, 10-kor lefekszel, alszol reggel 8-ig, majd gyümölcsöt eszel reggelire, majd tízóraira is, és talán ebédre majd lesz normális kaja! Kvázi 18 órán át nem adtál normális tápanyagot a szervezetednek (összetett szénhidrátok, jó minőségű fehérjék)

Ez a baj b@sszus. Az ember veszi a fáradtságot, leírja, hogy mit, hogy kell, majd a kedves tök laikus kérdező, elkezd okoskodni, hogy de hát ez nem úgy van, meg ő tudja.

Ahaaa. Csak akkor nem kell kérdezni, hanem menj a saját okos kis buksid után, és csinálj olyan degenerált étrendeket magadnak, mint amit itt sikerült... és természetesen olvasd napi rendszerességgel az olyan színvonalas oldalakat, mint a femina.hu

2011. ápr. 25. 15:36
 14/16 anonim ***** válasza:

Első vagyok, igen, elolvastam a cikkeket, és még mindig az a véleményem hogy szart sem ér egyik se.

Viszont előkerestem neked egy korábbi írásomat a sikeres és egészséges (!) fogyás mibenlétéről. Étrendjavaslattal.

Íme:

Az alap, a megkerülhetetlen: a sport. Ajánlom az úszást vagy a futást, legalább heti 3-4x30 percben.

Ha kezdő futó vagy, tökéletes az alábbi edzésterv, pontos betartásával 6-8 hét alatt könnyedén eljutsz arra a szintre, hogy fél óra laza futás jóleső érzés legyen, ne pedig kínhalál:

[link]

A másik fontos tényező a kaja. Felejtsük el a hangzatos nevű, ámde semmit sem érő csodadiétákat. A varázsszó: kalóriaszegény, tudatos táplálkozás.

Leírok pár alternatívát, hogy hogyan is nézne ki egy egészséges tudatos táplálkozás a mindennapokban, a különböző napszakoknak megfelelően. Több lehetőség közül is lehet választani, próbálj meg váltogatni, de semmiképpen se tegyél hozzá. Ezek vannak, ez a keret.

REGGELI:

Ébredés után fél órával ejtsd meg, ha szedsz vitaminokat, akkor vedd be. Szeretnék eloszlatni pár legendás hülyeséget, kezdve mindjárt ezzel a reggel mint egy király este mint egy koldus borzalmas nagy baromsággal. Attól még, hogy reggeli, nem kell megőrülni és szénné enni magunkat, igaz, hogy ez a nap egyik legnagyobb étkezése, de nem az van, hogy akkor most korlátlanul mehet le minden.

1. szendvics teljes kiőrlésű kenyérből (barna, rozs, tönköly…) csirke- vagy pulykasonkával, sovány sajttal, főtt tojással, idényzöldségekkel (paprika, paradicsom, retek, hagyma…)

2. omlett simán vagy hagymával, sonkával, zöldségekkel olaj nélkül (2 egész tojás, a többi csak fehérje - a sárgája ravasz dolog)

3.lágy vagy kemény tojás

4.(cukormentes, natúr) müzli sovány tejjel, joghurttal

5.zabpehely sovány tejjel, joghurttal

TÍZÓRAI:

Három órával reggeli után, kis étkezés, szerepe csak annyi, hogy a vércukorszinted rendben legyen.

1.csirke-, pulykasonka puffasztott rizzsel, búzával, idényzöldséggel

2.fél zacskó rizs bármivel ízesítve (zöldség, gyümölcs, fűszer, joghurt, túró…)

3.gyümölcs

EBÉD:

Lehetőleg meleg étel legyen, igyekezzük kerülni a sütést, inkább grillezzünk, főzzünk, pároljunk (így megspórolhatjuk az evőkanalanként 100 kcal-os olajat).

Leves: erő-, tyúkhús-, borsó-, tojás-, zöldségleves

Hús: csirke, pulyka, sovány marha, tengeri halak, tenger gyümölcsei --> ez mind párolva, főzve, grillezve (olaj nélkül sütve, serpenyőben, jénaiban, alufóliában)

Köret: idényzöldségből elkészítve magában vagy fokhagymás, kefires öntettel, (barna) rizs, párolt zöldségek (brokkoli, karfiol, zöldbab, sárgarépa, kelbimbó, tök, padlizsán, saláta…)

Burgonya: főzve vagy ugyanúgy elkészítve, mint a húsok

+ főzelék

UZSONNA:

Szintén kis étkezés a vércukorszint miatt.

1. csirke-, pulykasonka puffasztott rizzsel, búzával, idény zöldséggel

2. sovány hús salátaágyon (idényzöldség) natúr vagy kefires, joghurtos öntet, olívaolajjal

VACSORA:

1. 0%-os joghurt puffasztott rizzsel, búzával

2. sovány túró

Tehát este már semmi, mert a test estére kifáradt, elhasználódott, ezt kell pótolni rengeteg fehérjével, amik reggelre újjáépítik a testet, azaz regenerálják. A legnagyobb madárság este emésztéssel terhelni a testet. Éjszaka a testünk a helyes étkezés hatására optimalizálja a hormon háztartásunkat, és ha ezt az energiát emésztésre kell pazarolnia, az nem kóser.

Ezzel az étrenddel (+futás) 2,5 hónap alatt 15 kg ment le, mindenféle bőrmegnyúlás, jojó effektus és egyéb mellékhatás nélkül, és azóta is, akiknek tanácsot adok, azok mind szépen és egészségesen fogynak.

2011. ápr. 25. 17:01
 15/16 A kérdező kommentje:
végre 1 hasznos válasz. köszi, egy dietetikusnak is írtam.
2011. ápr. 25. 17:07
 16/16 anonim ***** válasza:

ma 15.30

vitatkozni én sem szeretnék, én csak segíteni probálok, de a döntést inkább a kérdezöre hagynám

2011. ápr. 25. 18:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!