Lefogyhatok május végéig olyan 52 kg-ra, ha ezt a két fogyókúrát megcsinálom egymás után?
ezen a héten ezt: [link]
ésmájus elején pedig ezt május végéig:
minden nap vagy minden második nap tornázom biciklizem és futok (vagy-vagy)
tudom h nemjó mindenféle idiótadiétát követni de az alap-fogyókúrás tanácsokat betartani nem tudom úgy hogy nincs megadva mit egyek stb. mert akkor csak az van hogy egyfolytába eszem.
Hát igen, a csodadiéták. Divatos, jól csengő név, lehetőleg legyen köze valami földrajzi helyhez, vagy az ezoterikához, amibe belesűrítenek olyan étkezéseket, amitől elkezdem keresni a böllérkést.
"Minél többet eszel, annál többet fogysz"? Mivaaan? Most őszintén ez mi? Mert hogy nem diéta az tuti. Kabaré komolyan. Ezeket a diétákat rohadt gyorsan el kéne felejteni, és minden diétát amit a női magazinokban olvasol. Az ilyen diétáknak annyi a tudományos alapja kb., mint a Cosmopolitan horoszkópoknak, mert nem attól lesz egy diéta hasznos, hogy jól csengő neve van...
Kérdező én elolvastam.
Az első egy degenerált elmebetegség, nulla hozzáértés, csupa ökörség, hazug állítások tömkelege.
A második is ultrafos, de legalább van benne némi tápanyag.
Olyan nincs, hogy NEM TUDOD betartani, olyan van, hogy NEM AKAROD.
Ennyi, és innentől kezdve nyugodtan jojózz a súlyoddal egy életen át.
Meg kell tanulni helyesen táplálkozni, tudni, hogy miből, mikor, mit és miért, aztán meg be kell tartani.
Ez van, más nincs.
elözö vagyok
reggelire mindenképpen egyél többet meg rendesen mert az határozza meg az egész napi fogyasztásodat, a többi meg szerintem jó, 6 utáni evést meg kerüld, sokkan hülyeségnek találják, de nem az
az hogy salátát eszel az nagyon jó, és ha például joghurtot eszel akkor probálj olyanokat venni amik pl.: 0,1% zsír tartalmu
KÉRDEZŐ VÁLASZOLTAM AZ ELMEROGGYANT ÉTRENDEDRE, AHOL FELTETTED KÉRDÉSKÉNT!
Még mindig ott tartunk, hogy nem értesz az egészhez, és meg kéne tanulni táplálkozni.
15.12 tudod mi hozzá nem értők, akik ezzel foglalkoznak, nagyon is jól mondjuk, hogy az este 6 után NEM evés ökörség!!! Éjszaka sem koplalhat a szervezet, baromi fontos az utolsó étkezésre lassú felszívódású fehérjét enni! A 0,1-es joghurthoz meg gratulálok! Ennyi erővel egyél gumicukrot éjjel-nappal, abban 0% a zsírtartalom!
Parasztvakítás a joghurtokon a 0,1% zsír felirat, ugyanis soha nem a zsír volt velük a gond, hanem a tejcukor, az meg szénhidrát!!!!
De a laikusok azt hiszik, hogy a zsír a lényeg... pedig a szénhidrátokra kell odafigyelni inkább.
ma 15.18
a 6 utáni evés nem jó, saját tapasztalat is és a barátom is ilyennel foglalkozik, a 0.1%-os joghurt igenis jobb mint pl.: a 3.8%-os, és a kérdezö azt kérdezte hogy hogy tudd minél hamarabb legogyni, én csak segíteni akartam, a sport az a leglényegesebb azt persze én is tudom, de azért ha bezabálsz 2000 kalórát ugy nem lehet fogyni ilyen kevés idö alatt sokat
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!