Jó fogyókúra egy 13 éves lánynak és 1 hónap alatt mennyit lehet vele fogyni?
Összeállítottam egy listát, és arra lennék kiváncsi, hogy mit gondoltok róla, mit kéne változtatni, mit tartotok hülyeségnek stb. Szóval véleményt kérek :D
- Reggeli: 7-kor, barna kenyér, margarinnal, tojással vagy sajttal, zöldséggel és hozzá gyümölcs, pl. alma
- tízórai: 3. óra után, szendvics + gyümölcs
- ebéd: rendes kaja, persze nem a legkalóriadúsabbakra gondolok
- uzsonna: 4-kor, valamilyen saláta (görög, tzatziki stb.)
- vacsora: 6-kor, gyümölcs vagy saláta
Egyéb:
Nasi: max. heti 3x, joghurt vagy Győri édes keksz
Innivaló: víz, 100%-os gyümölcslé (nem cukrozott) és 1L zöld tea
+ Vega vagyok, de tojást, tejtermékeket fogyasztok
Sport:
- suliba gyalog vagy biciklivel megyek + napi egy óra biciklizés, 50 hasprés és heti 5x kosáredzés
Ja és még annyit, hogy a zöld tea tényleg hat?
És nem tudom mit gondoljak, arról, hogy 6 után lehet enni, mindenfélét hallottam... :/
nem tudom ki volt az a marha, aki kitalálta, hogy 6 után nem lehet enni.
lefekvés előtt 3órával ne egyél (max gyümölcsöt, de azt is max 1órával előtte)
sport az elég így
és az "úgy gondolod ez meg ez helyettesíti a húst" nem a legjobb kijelentés, mert bizonyos aminosavakat nem lehet helyettesíteni, de tény, hogy néha egészségesebb vegetáriánusnak lenni. te miért lettél az?
17/l
Szerintem ez nem kalya kérdése. Hanem elsőnek őneki is akarnia kell+Önbizalom.
Ja meg vagy 3 sport kellene neki Pl:tánc,atlétika,vagy harcművészet CAPOEIRA
Tudom,hogy nagyon régi kérdés de sebaj
...NEM hülyeség a 6 után nem evés,mivel ha pl.7-8-9-kor eszel már nem mozgod le,és megy a hasra vagy combra...nekem is vanna "comb problémáim",de mindenki azt mondja hogy nem vagyok dagadt,én nem érzem jól magam...12 éves vagyok,158 cm,és 44-45 kg,szerintetek ez sok?most elkezdtem R.Rékázni,csak attól félek hogy csak izmosabb leszek(már eleve az a combom,én szálkásítani akarok)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!