Van valami hatékony fogyókúra amivel 1 hónap alatt tudnék úgy 10 kilót fogyni?
Szia!
A varàzsszer neve: P57 Hoodia kapszula, és türelem!
Én sajnos fiatal létemre eléggé felhízták a télen, majd ajánlották nekem ezt a kapszulát. Utánanéztem, ès olyan eredményesen fogyó emberek beszámolóját olvastam, hogy erőre kaptam és megrendeltem.
A héten fogyott el az első csomagom, és koplalàs nélkül- édességet is ettem- lement 5 kiló ami eléggé meglátszik! Hozzáteszem, Zumbáztam is! Súlyosabb embereknél látványosabb!
Ha érdekelne még néhány dolog dobj egy privit!
azonnal írok
:)
idézet következik: "A Hoodia egy 100%-ban természetes alapanyagokat tartalmazó termék, mely étvágytalanságot okoz. "
tehát nem eszel annyit mint eddig. hogy ez mennyivel az egyénfüggő. ez simán csaphat át koplalásba is. a fogyást meg a lelkes hoodia fogyasztónak aki írta hogy 5 kiló egy hét alatt: meddig tudod ezt tartani majd? egy kiló zsír 8000 kcal körül van. most ürült egy rakat bélsár talán víz, stb... ugye te se gondolod hogy 7 nap alatt hoztál össze 40.000 kcal deficitet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!