Teljesen ki vagyok akadva! Soseeem sikerül. Mivel vegyem rá magam?
szerintem semmi szükséged annyira lefogyni. max formáznod kéne magad. de úgyse hat meg téged, amit írok, szóval mindegy is.
a kérdésre válaszolva pedig: akaraterő kérdése, hogy betartod-e a diétád vagy sem (akármennyire idióta diéta is az).
sztem sem fogynod kellene, hanem formáznod magad
ha emeletes házban laksz közlekedj a lépcsőn, leginkább felfelé
reggel vagy este elmehetnél futni, ha van egy közelben lakó barátnőd kérd meg , hogy menjen veled, esetleg tesód , de ha nincs senki akkor fogj valami zenekészüléket és menj magadtól, először csak sétálj gyors tempóban , szép lassan majd mikor nem fulladsz ki tudod majd a futást is nyomni
vehetsz ugrálókötelet az tök poén
egy kislabdát a térdeid közé a nyomogasd combból, belső combit nagyon szépen formálja, ezt a kedvenc sorozatod közben is csinálhatod, eltereli a figyelmed
másfél literes vizes palackkal hajolj oldalra, ez a csípőn lévő feleslegre nagyon hatásos
én még a youtubeon szoktam keresni különböző edzéseket, 5 percesek kb, ebből könyvjelzőbe néhányat és mehet is, változatos, és tényleg vannak nagyon jók
röhögni fogsz, de én Bíró Icát imádom.
a kitartás a legfontosabb, és ne legyen bűntudatod, ha édességet eszel, mert utána úgyis tornázol
minden napra iktass be valamit, torna, séta, futás, torna, ugrálókötél, lépcsőzés...
előbb-utóbb a tested már kívánni fogja a mozgást
esetleg a bicajt is kapd elő
sok sikert! remélem siekrült beléd elég erőt vernünk!
Én is ugyanígy vagyok mint a kérdező: 166 cm és 54 kg vagyok. Mentem ruhát nézni és belenéztem a próbafülkék tükrébe... iszonyú dagadt vagyok főleg combra és mellre, mint egy töltött disznó nagy csöccsel, seggel és combokkal! Nekem is 50 kg lesz a súlyom nyárra:)
Amúgy futni szoktam az nagyon formál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!