Amikor nem sikerül valami, akkor eszek. Ezt mivel lehetne megszüntetni?
Figyelt kérdés
Tehát amikor valami nem úgy sikerül, ahogy én akarom, akkor mindig ennem kell. Nem tudom megállni. Most is a hétvégén volt az F1, Schuminak szurkoltam, és erre 9. lett :S hát olyan szomorú lettem, hogy ennem kellett. És egy olyan dolog, ami tényleg engem érint, az meg mégjobban tud hatni. Akkor napokig zabálok (mondjuk az a dolog nagyságától is függ).
Meg egy másik problémám is van: azzal hitegetem magam, hogy nincs értelme mégtovább fogyjak. Már így is fogytam 10 kg-t, és hogy elég ennyi. És ennél fogva elfogy a lelkesedésem, és nem kezdek bele a biciklizésbe, meg a mozgásokba. És ettől unatkozni fogok, az pedig megint evéshez vezet.
Már nem tudom, hogy mitévő legyek, ez annyira elszomorít.
Mondjátok meg, hogy mit csináljak!
2011. ápr. 10. 21:08
1/3 anonim válasza:
Nasi és főtt étel helyett rágcsálj zöldséget. Sárgarépát, karalábét. Ne tarts otthon csokit, nápolyit, és más nassolni valót. Kenyér helyett is ehetsz mást.
2/3 anonim válasza:
ha rádjön a kajálás, inkább fogd magad és menj el otthonról! érezd jól magad a barátaiddal, vagy csak hallgass zenét és sétálj egyet.
3/3 anonim válasza:
Mostantól ha nem sikerül valami, igyál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!