Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Amikor nem sikerül valami,...

Amikor nem sikerül valami, akkor eszek. Ezt mivel lehetne megszüntetni?

Figyelt kérdés

Tehát amikor valami nem úgy sikerül, ahogy én akarom, akkor mindig ennem kell. Nem tudom megállni. Most is a hétvégén volt az F1, Schuminak szurkoltam, és erre 9. lett :S hát olyan szomorú lettem, hogy ennem kellett. És egy olyan dolog, ami tényleg engem érint, az meg mégjobban tud hatni. Akkor napokig zabálok (mondjuk az a dolog nagyságától is függ).

Meg egy másik problémám is van: azzal hitegetem magam, hogy nincs értelme mégtovább fogyjak. Már így is fogytam 10 kg-t, és hogy elég ennyi. És ennél fogva elfogy a lelkesedésem, és nem kezdek bele a biciklizésbe, meg a mozgásokba. És ettől unatkozni fogok, az pedig megint evéshez vezet.

Már nem tudom, hogy mitévő legyek, ez annyira elszomorít.

Mondjátok meg, hogy mit csináljak!

2011. ápr. 10. 21:08
 1/3 anonim ***** válasza:
Nasi és főtt étel helyett rágcsálj zöldséget. Sárgarépát, karalábét. Ne tarts otthon csokit, nápolyit, és más nassolni valót. Kenyér helyett is ehetsz mást.
2011. ápr. 10. 21:35
 2/3 anonim ***** válasza:
ha rádjön a kajálás, inkább fogd magad és menj el otthonról! érezd jól magad a barátaiddal, vagy csak hallgass zenét és sétálj egyet.
2011. ápr. 10. 21:40
 3/3 anonim ***** válasza:
Mostantól ha nem sikerül valami, igyál.
2011. ápr. 11. 08:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!