Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Hogyan tudnám megszüntetni a...

Hogyan tudnám megszüntetni a "hiszem, hogy létezik, de nekem mégsem sikerül" érzésem?

Figyelt kérdés
Szeretnék közelebb kerülni Istenhez,Spirituális értelemben fejlődni, de mégis visszatart vmi h nekem nem megy, pedig mennie kéne..mit tegyek?
2008. okt. 19. 11:42
 1/3 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem nézzél körül a természettudományok és a technika terén is. Olyan csodálatos dolgok vannak, amelyekhez nem kell semmilyen isten...
2008. okt. 19. 11:57
 2/3 anonim ***** válasza:
36%

hulye gyerek ..(az elozohoz)

ha korul nezek a termeszetbe csak Isten kezet latom...

Isten teremtette, nem lehetett csak ugy , senki tervezese nelkul..

pl, eltudod kepzelni hogy a kalapacs magatol terem? nem? en sem tom. Akkor meginkabb nem tudnam elkepzelni,hogy egy emberi szervezet a semmibol , csak ugy ..dobogjon..mukodjon..erezzen..

nyisdd ki a szemed..

ha valaki nem csak nez, lat is..akkor hisz is.

latok. hiszek.

2008. nov. 15. 02:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Olvasgass, lelekvandor.hu pl sztem naon hasznos ilyen téren, asztrálutazásról ír, úgy már egy síkkal közelebb kerülsz hozzá :)
2009. febr. 12. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!