Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan ember, akit...

Létezik olyan ember, akit senki nem szeret?

Figyelt kérdés

mert én úgy érzem engem soha senki nem fog szeretni, mert én sem szeretem magamat. nem bírom elfogadni magam... rondának érzem magam, és különcnek. mások azt mondják szép vagyok, de nem tudok hinni nekik. belenézek a tükörbe és egy szörny néz vissza rám :|

KÉPET MAX PRIVIBE KÜLDÖK, VAGY OTT SE. nem akarom hogy megijedjetek :(

2011. szept. 28. 18:56
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
37%
Például Te.
2011. szept. 28. 18:58
 2/40 anonim ***** válasza:
71%

ÜDV A KLUBBAN TESTVÉR.

itt 1 sorstársad.

ha van kedved küldhetsz képet magadról.

2011. szept. 28. 18:59
 3/40 anonim ***** válasza:
77%
Nincs olyan ember akit nem lehet szeretni. Kérnék képet privátban, ha nem gond...
 4/40 anonim ***** válasza:
100%
ja pl én :( ... de azért küldj már egy képet kíváncsi lettem :D tuti szép vagy csak nincs önbizalmad, így szokott ez lenni
 5/40 anonim válasza:
61%
Ismerős a szitu!ha gondolod nekem is küldhetsz és ki tudja lehet h.eggyel kevesebben leszünk
2011. szept. 28. 19:03
 6/40 anonim ***** válasza:
80%
Kíváncsi lennék, hogy miért tartod magad csúnyának. Én is kérek egy képet, ha nem gond!
2011. szept. 28. 19:17
 7/40 sztbali ***** válasza:
61%
Kép nélkül nem lehet dönteni, ha küldesz priviben egy képet akkor kifejtem a véleményemet.
2011. szept. 28. 19:23
 8/40 anonim válasza:
66%
Szia! A legfontosabb, hogy elfogad magad! Ha írsz egy privit, szívesen megpróbálok segíteni!
2011. szept. 28. 19:26
 9/40 anonim ***** válasza:
80%

Szia, mielőtt felkötöd magad nézd meg kérlek a titok c. filmet

[link]

ezen a weboldalon, lent a lejátszó alatt vannak a filmek listája, válszd ki a Titok (Secret) c. filmet és nézd meg!

2011. szept. 28. 19:32
 10/40 anonim ***** válasza:
80%

én évek alatt jutottam el oda hogy elfogadjam magam pontosabban 4 év alatt, önerőből úgy hogy közben sokan mondták hogy ronda vagyok, de nem adtam fel, magadon tudsz leginkább segíteni, hajrá!!

azért küldenél képet? lehet én is küldök magamról :)

2011. szept. 28. 19:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!