Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Létezik olyan ember, akit...

Létezik olyan ember, akit senki nem szeret?

Figyelt kérdés

mert én úgy érzem engem soha senki nem fog szeretni, mert én sem szeretem magamat. nem bírom elfogadni magam... rondának érzem magam, és különcnek. mások azt mondják szép vagyok, de nem tudok hinni nekik. belenézek a tükörbe és egy szörny néz vissza rám :|

KÉPET MAX PRIVIBE KÜLDÖK, VAGY OTT SE. nem akarom hogy megijedjetek :(

2011. szept. 28. 18:56
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:

15:46 vagyok. Te hülye vagy :D

Csak úgy nem szeret téged senki, amennyire ronda vagy. Kicsit segítek, egyáltalán nem vagy ronda. És ezt így tessék elfogadni.

2011. szept. 29. 18:42
 32/40 anonim ***** válasza:
kérdező már vagy 5-szer írtam, hogy küldj képet, de eddig még semmi sem jött kérlek vedd a fáradságot és küld el a képedet, vagy ne írogass ki ilyen kérdéseket!!!
2011. szept. 29. 18:49
 33/40 anonim ***** válasza:

Én fordítva értettem XD

Belegondoltam, hogy a családomat szeretem, mert az "család", meg még egy embert, a többi emberi lény, vagy állat iránt nincsenek érzéseim.

Hogy engem ki szeret? Huh... talán 3 embert tudnék mondani...

Amúgy küldhetsz képet, kíváncsi vagyok :)

2011. szept. 29. 19:10
 34/40 life is beautiful ***** válasza:
kérdező közlöm ,hogy egyáltalán nem vagy csúnya, nem állítom hogy a küldött képről külsőről egyértelműen bejössz ,de emiatt kajakra nem kéne önbizalomhiány, mert szép vagy:)
2011. szept. 29. 20:03
 35/40 anonim ***** válasza:

Szia Kérdező!

Küldenél nekem is egy képet? Én is önbizalomhiányos vagyok, mondjuk nekem okom is van rá, ezért kiváncsi lennék rád. :) Amúgy ha ennyien azt írják, hogy szép vagy akkor úgy is van. :)

18/F

2011. szept. 29. 23:04
 36/40 anonim ***** válasza:
Küldenél nekem is egy képet? És írhatsz priviben ha gondolod, mert nekem is vannak hasonló problémáim.
2011. nov. 3. 19:49
 37/40 anonim ***** válasza:
Nekem is küldhetsz finnyás vagyok elmondom az igazat:)
2011. nov. 3. 21:52
 38/40 anonim ***** válasza:
0%

ha meg akarod dugatni magad, egyszerűbb módja is van, mint itt siránkozni

menj fel csetre és 5 percen belül 100an akarnak majd megfektetni, akkor is ha ronda vagy. az más kérdés hogy az udvarlóid sem lesznek brad pittek.

egyébként meg a szeretet hülyeség, neked azt jelenti hogy szórakoztassanak, másoknak meg azt hogy ők kapják meg amit akarnak.

válasz: van olyan, még akkor is ha szeretetnek szigorú meghatározása van

neked valakire van szükséged aki törődik veled, segít kibékíteni magaddal / jól megdug. általában a kettő ugyanaz.

2011. nov. 4. 09:00
 39/40 anonim ***** válasza:

mi történt azóta? :)

már megkedvelted magad?

2012. jan. 2. 18:47
 40/40 A kérdező kommentje:
igyekszem elfogadni magam, köszönöm kérdésed! :)
2012. febr. 10. 21:00
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!